Παρασκευή 10 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Αγώνες φωτιά!

Αγώνες φωτιά!Πολύ άνετα επιβεβαιώθηκε και το χθεσινό μας όβερ με τους δύο παίκτες να φτάνουν στα 5 σετ και να παίζουν μάλιστα 15 (!!) games περισσότερα από το δοσμένο line! Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του 3ου γύρου και στα μάτια μου τα 6 από το 8 ματς της ημέρας είναι αρκετά αμφίρροπα και θα δούμε πολύ καλό τένις.

Δυστυχώς δεν υπήρχε κάποια καλή ευκαιρία στα lines για κάποιο οβεράκι οπότε θα πάμε στα γρήγορα σε μια δυάδα με over 3.5 sets που πληρώνουν καλύτερα από το αναμενόμενο. Πάμε γρήγορα στις επιλογές καθώς δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση αλλά δεν υπάρχει και ιδιαίτερος χρόνος!

Πρώτη επιλογή είναι αυτή στο ματς του Κύργιου με τον Raonic, ένα μας που θα παίξει σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο το σερβίς και αναμένω τον Κύργιο να πάρει τουλάχιστον κάποιο tiebreak και να πληρωθούμε το over 3.5 που δινόταν μέχρι πριν λίγο στο 1.6(!) από τον stoiximan αλλά έπεσε λίγο ενώ την ίδια ώρα η bet365 το έχει στο 1.44!
Δεύτερος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Mayer και Anderson. Ο Αργεντίνος στους πρώτος δύο γύρους κέρδισε με καθαρό σκορ τους δύο επικίνδυνους αντιπάλους του και έρχεται με ψυχολογία στην αναμέτρηση για ένα εισιτήριο στους 16 του τουρνουά. Ο Anderson δεν έχει πείσει ιδιαίτερα με τις αναμετρήσεις του αλλά θέλει μια ακόμα νίκη για να υπερασπιστεί τους περσινούς του βαθμούς από το Wimbledon και θα τα δώσει και αυτός όλα στη σημερινή αναμέτρση που πιστεύω μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 5 σετ.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
03/07
14:15
Wimbledon
Over 3.5 sets
Over 3.5 sets
1.57
1.60
45 Stoiximan
4
3
-45
Essential SSL