Παρασκευή 13 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Οι μάχες συνεχίζονται!

Οι μάχες συνεχίζονται!Αρκετά εύκολα πέρασε και το χθεσινό μας όβερ, με τους δύο παίκτες να μη δίνουν καν break point στα πρώτα 34 games του αγώνα (!!) και εμείς ουσιαστικά είχαμε πιάσει το στοίχημά μας από το πρώτο κιόλας σετ. Συνεχίζουμε και σήμερα στο ίδιο μήκος κύματος και πάμε με ένα ακόμα όβερ με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης..

O Andujar μας δικαίωσε προχθές κερδίζοντας μάλιστα τον Garcia-Lopez και σήμερα αντιμετωπίζει τον Rosol σε ένα ακόμα αμφίρροπο κατά τη γνώμη μου παιχνίδι. Ο Τσέχος νίκησε με 3-0 τον αρκετά ντεφορμέ φέτος Gulbis και συνεχίζει το σερί του από το Roland Garros, όπου σε κανένα του ματς δεν έχουν παιχτεί πάνω από 3 σετ.

Οι 2 παίκτες έχουν αναμετρηθεί 4 φορές και βίσκονται ισόπαλοι στις νίκες, με τον καθένα να επικρατεί από 2 φορές στην αγαπημένη του επιφάνεια. Προφανώς ο Rosol προτιμάει πολύ περισσότερο το γρασίδι από τον Andujar, εδώ άλλωστε είχε κερδίσει και τον Nadal πριν μερικά χρόνια, ωστόσο σήμερα πιστεύω θα τα βρει λίγο σκούρα απέναντι στον Andujar και θα σπάσει το σερί των under 3.5 sets. Ο πρώτος γύρος του Andujar ήταν αρκετά ενθαρρυντικός, στην τελευταία τους αναμέτρηση οι δυο τους πήραν από ένα σετ και ελπίζουμε το ίδιο να δούμε και σήμερα.

Το over 3.5 δεν είναι αρκετά δελεαστικό, οπότε θα πάρω το over 35.5 σε καλύτερη απόδοση που δύσκολα δεν επαληθεύεται αν όντως κατακτήοσουν και οι 2 από ένα σετ!Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
02/07
17:00
Wimbledon
Over 35.5 games
1.87
51 Stoiximan
50
44.37
Essential SSL