Κυριακή 12 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Ισπανικός Εμφύλιος!

Ισπανικός Εμφύλιος!Δε μας έκανε τη χάρη χθες ο Κοκκινάκης, πλησιάσε τόσο κοντά στο να πάρει ένα σετ χάνοντας και set point στο tiebreak του πρώτου σετ, βρέθηκε πολύ κοντά και στο δεύτερο ενώ προηγήθηκε και με μπρέικ στο τρίτο αλλά δεν κατάφερε τελικά να διατηρήσει το προβάδισμά του. Η άλλη επιλογή επαληθεύτηκε πολύ εύκολα με τον Hewitt μάλιστα να μας επιβεβαιώνει και να μην μπορεί για μια ακόμα φορά να κλείσει το ματς παρόλο που βρέθηκε 3 φορές με μπρέικ πάνω στο 5ο σετ!

Προχωράμε με τα σημερινά και στο ματς Andujar - Garcia Lopez. Δύο γνώριμοι αντίπαλοι οι οποίοι έχουν αγωνιστεί 5 φορές στο παρελθόν με το κοντέρ να γράφει 5 νίκες υπέρ του Garcia Lopez ο οποίος είναι και το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Από τις 5 αναμετρήσεις καμία δεν ήταν σε Grand Slam διοργάνωση ενώ σε 3 από αυτές ο Andujar έχει πάρει ένα σετ ενώ αναμετρήθηκαν και πριν 2 εβδομάδες στο τουρνουά Queens, στο πρώτο ουσιαστικά ματς του Andujar στο χορτάρι και έπαιξαν ένα πολύ κλειστό πρώτο σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρεις και το tiebreak. Την προηγούμενη εβδομάδα στο δεύτερο αγώνα του στο χόρτο ο Andujar εμφανίστηκε σαφώς βελτιωμένος φτάνοντας στα άκρα τον Dolgopolov και λίγο έλειψε να του κλέψει τη νίκη.

Καλοέβλεπα το over σε αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο βρήκα μια καλύτερη επιλογή και είναι το +2.5 sets του Andujar που πληρώνει και καλύτερα! Μοναδική περίπτωση να έρθει το over με line στα 33.5 χωρίς να πάρει σετ ο Andujar είναι να παιχτούν 3 γεμάτα σετ, με ένα τουλάχιστον tiebreak το οποίο μόνο του πληρώνει και αυτό 1.9 οπότε είναι αρκετά ψηλή η τιμή του +2.5 υπέρ του Andujar!

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
30/06
17:30
Wimbledon
Andujar +2.5 sets
1.95
50 Stoiximan
3-2
47.5
Essential SSL