Κυριακή 12 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Θα το παλέψει στην έδρα του!

Θα το παλέψει στην έδρα του!Καιρό έχουμε να τα πούμε, περάσαμε πλέον στο χορτάρινο κομμάτι της σεζόν και φύγαμε για Στουτγάρδη και πάμε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Zverev και Cilic.

Πολύ καλό τουρνουά μέχρι τώρα ο Γερμανός, ο οποίος προέρχεται από τα προκριματικά κερδίζοντας 3 γύρους εκεί και 2 επιπλέον γύρους στο κυρίως ταμπλό απέναντι σε καλούς παίκτες όπως ο Thiem και o Seppi, έχοντας χάσει μόνο ένα σετ και αυτό στον πρώτο γύρο των προκριματικών! Έχει βρει τα πατήματά του στο γήπεδο, παίζει αρκετό σερβίς βολέ που δυσκολεύει τους αντιπάλους στη γρήγορη επιφάνεια, ενώ είναι αριστερόχειρας και τα σερβίς του ειδικά από τη μεριά του advantage είναι μεγάλος πονοκέφαλος για τους δεξιόχειρες καθώς "γλιστράνε" προς το backhand και του δίνουν το πάνω χέρι στους πόντους!

Από την άλλη ο Cilic μετά από μια μέτρια χωμάτινη σεζόν έκανε μια ικανοποιητική πορεία στο Roland Garros αλλά τώρα είναι τα τουρνουά που θα δώσει μεγαλύτερη βάση καθώς οι γρήγορες επιφάνειες ταιριάζουν γάντι στο αγωνιστικό στυλ του. Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε τον Bachinger και τα βρήκε λίγο δύσκολα καθώς βρέθηκε πίσω με break στο πρώτο σετ αλλά τελικά ευτύχησε να το πάρει στο tie-break ενώ στο 2ο σετ ενα μπρείκ ήταν αρκετό για να το κατακτήσει. Σημειωτέον τον Bachinger τον κέρδισε ο Zverev στον τελευταίο γύρο των προκριματικών επίσης με 2-0 σετ!

Μετά από τα παραπάνω πιστεύω οτι το over είναι μια αρκετά καλή επιλογή σε αυτό το παιχνίδι καθώς στην αρχή θα τα βρει κατά τη γνώμη μου λίγο δύσκολα ο Cilic και θα του πάρει λίγη ώρα να συνηθίσει το στυλ παιχνιδιού του Γερμανού. Με το κοινό μάλιστα στο πλευρό του (είναι ο μόνος Γερμανός μαζί με τον Kohlschreiber στο τουρνουά) πιστεύω θα παλέψει για μια ακόμα υπέρβαση σήμερα! 

Το line δίνεται σχεδόν σε όλες τις εταιρείες στο επικίνδυνο 22.5, αλλά το βρίσκουμε στην bet365 στο πιο ασφαλές 21.5 με λίγο χαμηλότερη απόδοση!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
12/06
16:30
ATP Stuttgart
Over 21.5 games
1.72
50 Bet365
36
36
Essential SSL