Σαββάτο 07 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Με την ίδια συνταγή!

Με την ίδια συνταγή!Σχετικά εύκολα πέρασε η δυάδα μας και με το ίδιο σκεπτικό πάμε σε μια ακόμα παρόμοια επιλογή για την τέταρτη μέρα του παριζιάνικου Grand Slam.

Πρώτη επιλογή το χάντικαπ υπέρ του Sela απέναντι στον Tsonga. Πολύ καλός πρώτος γύρος του Ισραηλινού απέναντι στον Kukushkin και καθαρή νίκη με 3-0 σε μία αναμέτρηση στην οποία θεωρούνταν outsider.Το χάντικαπ δίνει στα 10.5 games στον stoiximan σε απόδοση 1.75, δεν έχει ανοίξει ακόμα σε 365 αλλά το περιμένω στο 9.5 και λίγο μεγαλύτερη απόδοση. Το 1 game παίζει σημαντικό ρόλο και το 10.5 στα μάτια μου είναι αρκετά μεγάλο με βάση τα όσα είδα στον πρώτο γύρο. Ο Tsonga προέρχεται από τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, δεν είναι το μεγαθήριο που καταπίνει τους αντιπάλους και ο "γάτος" Sela μπορεί να τον ταλαιπωρήσει.

Ακολουθώντας τη χθεσινή συνταγή το συνδυάζουμε με ένα ακόμα διπλάκι που δε σπάει με τίποτα κατά τη γνώμη μου. Το no2 του ταμπλό Pospisil/Sock αντιμετωπίζουν τους Burgos/Souza για τον πρώτο γύρο του τουρνουά. Οι πρώτοι παίζουν μαζί από πέρσι όταν και κατέκτησαν το Wimbledon (!) και διανύουν πολύ καλή πορεία τόσο στα διπλά όσο και στα μονά, ενδεικτικό οτι στα τελευταία 3 τουρνουά που έλαβαν μέρος κατέκτησαν το ένα, έχασαν τελικό στο 2ο ενώ στο 3ο εγκατέλειψαν στον 2ο γύρο λόγω τραυματισμού του Pospisli. Κανένα ζευγάρι δεν έχει παίξει τόσο καλά φέτος δεδομένου οτι τα τουρνουά αυτά ήταν της κατηγορίας Masters. Από την άλλη το αντίπαλο ζευγάρι δεν έχει κάτι να αναδείξει, μετριότατες πορείες, είναι παίκτες κυρίως του μονού και οι δύο και μετά την καταστροφική εμφάνιση του Burgos σήμερα και την πανεύκολη ήττα του, δε νομίζω να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αύριο.

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
27/05
16:30
Roland Garros
Sela +10.5games
2
1.75
1.22
56 Stoiximan
18-6
2
-56
Essential SSL