Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Forza Μάρκο!

Forza Μάρκο!Συνεχίζουμε με έναν ακόμα αγώνα όπου ο book υποτιμάει αρκετά την ελληνική ψυχή και έχει δώσει ανάποδα κατά τη γνώμη μου το σετ αποδόσεων.

Στον πρώτο γύρο ο Μάρκος Παγδατής αντιμετωπίζει τον γίγαντα Ivo Karlovic με φαβορί τον δεύτερο. Δυστυχώς το απόγευμα που κοιτούσα τις αποδόσεις είχε 2.1+ σε 365 και stoiximan με αρκετή αξία ωστόσο το βρίσκουμε και σε Interwetten στο 2.05 που το βρίσκουμε αξίζει και εξηγούμαι. (Πάντως το ματς υπάρχει και στον ΟΠΑΠ στο 2 και λογικά μέχρι το πρωί δε θα έχει αλλάξει!)

Φέτος ο Karlovic έχει παίξει μόλις 2 αγώνες στο χώμα, γεγονός που οφείλεται κυρίως στην ηλικία του και δεν ήθελε να καταπονήσει πολύ το σώμα του σε μια επιφάνεια που δεν του ταιριάζει. Στο Roland Garros σε 9 εμφανίσεις τις 6 έχει χάσει στον πρώτο γύρο, 2 φορές έχει χάσει στο 2ο γύρο και μόνο πέρσι κατάφερε να κάνει 2 νίκες. Από την άλλη ο Μάρκος έχει καλύτερη πορεία στο γαλλικό Grand Slam, πριν μια εβδομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Belluci στη Νίκαια κερδίζοντας το 1ο σετ και δυσκόλεψε πολύ τον μετέπειτα πρωταθλητή του τουρνουά.

Στα μεταξύ τους, ο Παγδατής προηγείται με 2-0 στις νίκες και μάλιστα σε κλειστά σκληρά γήπεδα που προφανώς ευνοούν τον Karlovic, οπότε φαίνεται οτι μπορεί να αντιμετωπίσει το παιχνίδι του Κροάτη και στο χώμα τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο βατά για τον Κύπριο πρωταθλητή.
BONUS έως και 100 ευρώ (100%)
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
24/05
13:30
Roland Garros
2
2.05
45 Interwetten
2
47.25
Essential SSL