Τετάρτη 22 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Ο βασιλιάς αντέχει

Ο βασιλιάς αντέχειΤελικός στη Ρώμη σήμερα και αναμένουμε μια ακόμα επική αναμέτρηση ανάμεσα στους 2 καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή στο tour.

Από τη μία ο Roger Federer ο οποίος διανύει μια δεύτερη εφηβεία και πρόσφατα δήλωσε και ο ίδιος οτι είναι καλύτερος παίκτης από το 2006 που σάρωνε όλους τους τίτλους, ενώ από την άλλη ο Djokovic που με το αλάνθαστο παιχνίδι κινδυνεύει να αφαιρέσει όλο το ενδιαφέρον από το tour καθώς μοιάζει ανίκητος.


Μέχρι στιγμής στο τουρνουά έχουμε δει καλές εμφανίσεις από τους αντιπάλους του Nole, με Almagro και Belucci να παίζουν τρομερό τένις και να κατακτάνε από ένα σετ ενώ το ίδιο έγινε και με το Nishikori όπου ωστόσο το ματς δεν ήταν και τόσο τρομερό σε θέαμα.

Σε γενικές γραμμές ο Djokovic έχει κάνει μέτριο τουρνουά, χάνοντας 3 σετ σε 4 αγώνες ενώ έχει εκφράσει και τα παράπονά του για την ποιότητα της επιφάνειας των γηπέδων
.


Με βάση τα όσα είδα, λοιπόν, δεν μπορώ να μην υποστηρίξω τον Ελβετό να κοντράρει τον Djokovic και να πάρει τουλάχιστον ένα σετ. Το χάντικαπ το αποφεύγω γιατί μπορεί να πάρει ένα εύκολο σετ ο Σέρβος και να βρεθούμε σε τρομερό μειονέκτημα!


 


 

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
17/05
17:00
ATP Masters Rome
Federer +1.5set
1.75
50 Stoiximan
2-0
-50
Essential SSL