Σαββάτο 22 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Αξία στο Αουτσάιντερ ...!

Αξία στο Αουτσάιντερ ...!Συνεχίζουμε με το τουρνουά στο Μόναχο και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Stakhovsky και Rosol. Όταν πρωτοείδα τις αποδόσεις απόρησα, περιμένα το σετ να είναι πιο μοιρασμένο και να κυμαίνεται περίπου στο equal! Αντίθετα βλέπω τον Stakhovsky να δίνεται μεγάλο outsider και κατά τη γνώμη μου είναι λάθος αυτή η απόδοση και εξηγώ:

Η προϊστορία γράφει 4-1 στις νίκες υπέρ του Ουκρανού, με τις 2 τελευταίες μάλιστα να έρχονται σε δύο συνεχόμενες εβδομάδες φέτος σε Dubai και Μασσαλία. Πρέπει βέβαια να σημειωθεί πως ο Rosol προερχόταν από μικρή αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς στην αρχή της χρονιάς γέννησε η γυναίκα του και ήθελα να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του ωστόσο το μεταξύ τους ρεκόρ δεν παύει να είναι σημαντικό.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Rosol έδειξε σημάδια ανάκαμψης από την κακή του πορεία στους πρώτους μήνες της χρονιάς με καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ferrer και Garcia-Lopez ωστόσο κάτι τέτοιο δε δικαιολογεί την υποτίμηση του Stahovsky τόσο πολύ. Ο Ουκρανός έκανε επίσης καλές εμφανίσεις και έχασε αρκετά δύκσολα απέναντι σε Coric και Berdych (στην πορεία του Berdych μέχρι τον τελικό του Monte Carlo) και δείχνει να προσαρμόζεται καλά στη χωμάτινη επιφάνεια.

Θα πάμε με την πιο ασφαλή επιλογή, το handicap υπέρ του Oυκρανού, οι πιο τολμηροί μπορείτε να δοκιμάσετε και τη νίκη του, ενώ και το over έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης με 4/5 αναμετρήσεις να λήγουν στα 3 σετ!!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
30/04
12:00
ATP Munich
Stakhovksky +3.5 games
1.72
50 Bet365
7-13
-50
Essential SSL