Σαββάτο 22 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Πάμε με την παράδοση!(1)

Πάμε με την παράδοση!(1)Επιστρέφουμε στο πρώτο Masters της χρονιάς και τη 2η μέρα του 1ου γύρου. Έχει και σήμερα αρκετά αμφίρροπα ματς, κύριως για τηλεθέαση αλλά πάμε να δούμε τι θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά.

Αρχικά πάμε στο ματς μεταξύ του Querrey και του Stakhovsky. Δυο αρκετά επιθετικοί παίκτες που στηρίζονται κυρίως στο σερβίς και με μεγαλύτερα όπλα τους το forehand και το volley αντίστοιχα. Έχουν αναμετρηθεί 3 φορές στο παρελθόν με νικητή και τις 3 φορές να αναδεικνύεται ο Querrey και κοιτάζοντας τους αγώνες αυτούς είδα οτι στις 2 από αυτές (που έγιναν σε σκληρό και χορτάρι) το πρώτο σετ πήγε στο τάιμπρεικ ενώ την άλλη (που έγινε στο χώμα) ήρθε 7-5.

Στο indian wells τα γήπεδα είναι σκληρά οπότε το σερβίς έχει αρκετή βαρύτητα, ωστόσο το μόνο που με χαλάει είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που αυξάνουν την αναπήδηση της μπάλας και δεν ευνοούν τους μικρούς σε διάρκεια πόντους. Θα ακολουθήσουμε πάντως την παράδοση, ωστόσο θα σπάσουμε το bet σε 2 κομμάτια. Ένα μικρό για tiebreak στο 1ο σετ και ένα λίγο πιο αυξημένο για tiebreak στο ματς που είναι αρκετά πιθανό και ίσως βγει σε κάποιο από τα επόμενα σετ εν τέλει.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
13/03
21:30
ATP Masters Indian Wells
TieBreak in First Set-Yes
3.50
10 Bet365
No
-10
Essential SSL