Σαββάτο 22 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις American Dream!

American Dream!Τριήμερο με αγώνες τένις Davis Cup (δηλαδή μεταξύ εθνικών ομάδων) είναι αυτό που έρχεται. Θα επικεντρωθούμε στην αναμέτρηση μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Αμερικής που λαμβάνει χώρα στη Γλασκώβη, αναμένοντας και τη νίκη της Αυστραλίας για να κλείσει και η δυάδα μας.

Από τη μία πλευρά οι Βρετανοί βασίζονται κυρίως στον Andy Murray (No 5), τον οποίο συμπληρώνει o James Ward (Nο 111), ενώ από την άλλη οι Αμερικάνοι βασίζονται στο διπλό με τους αδερφούς Bryan (Νο 1 στην κατάταξη) και έχουν επίσης στη σύνθεσή τους τον John Isner (No 20) και τον Donald Young (No 47). Στα μάτια μου αξίζει να ποντάρουμε στην πρόκριση της Αμερικής και θα σας αναλύσω το σκεπτικό μου.

Παίρνοντας ως δεδομένα αποτελέσματα τις νίκες των αδερφών Bryan στο διπλό και του Isner εναντίον του Ward στο μονό, όπως επίσης και την νίκη του Murray εναντίον του Young, που πιστεύω δεν ‘’σπάνε’’,  έχουμε ενα σκορ 2-1 υπερ της Αμερικής. Τα άλλα δυο ματς που απομένουν είναι: 1) Murray-Isner, όπου ναι σίγουρα είναι φαβορί ο Murray αλλά στα κλειστά γήπεδα της Γλασκώβης ο Isner με το παντοδύναμο service είναι πάντα υπολογίσιμος και 2) Ward- Young, ματς το οποίο λογικά θα κρίνει την αναμέτρηση, όπου φαβορί είναι ο Young και πιστεύω θα το κερδίσει. Οπότε πάμε κόντρα στην έδρα της Μεγάλης Βρετανίας και αν επαληθευτεί το σκεπτικό μας ο Young κερδίζει τον Ward και προκρίνονται οι Αμερικάνοι. O Young στο παιχνίδι αυτό πιστεύω θα δίνει γύρω στο 1.5-1.6, ενώ εμείς ποντάρουμε στην πρόκριση της Αμερικής στο 1.97, έχοντας και τον Isner σαν πιθανή έκπληξη

Υπενθυμίζω ξανά οτι οι αγώνες διαρκούν 3 ημέρες, με τις τελικές αναμετρήσεις να γίνονται την Κυριακή!


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
06/03
15:00
Davis Cup - World Group
2
1.97
30 Stoiximan
3-2
-30
Essential SSL