Πέμπτη 09 Απρ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Λίγο απ'όλα!

Λίγο απ'όλα!Την Παρασκευή ξεκινάει η πρώτη μέρα του πρώτου γύρου του Davis Cup με πολλούς από τους βασικούς παίκτες να λείπουν για λόγους ξεκούρασης από τις συνθέσεις των ομάδων τους. Οι αγώνες αυτοί διεξάγονται σε 3 μέρες, είναι ομαδικοί και παίζονται 2 μονά την 1η μέρα, 1 διπλό τη 2η μέρα και άλλα 2 μονά την 3η μέρα και νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που θα φτάσει τις 3 νίκες.

Υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως το Αγγλία - Αμερική, ωστόσο το μάτι μου έπεσε πρώτα στο ματς της Αυστραλίας με την Τσεχία. Σημαντικές απουσίες από τους Τσέχους οι Berdych και Stepanek που οδήγησαν την ομάδα σε 2 σερί τίτλους το 2012 και 2013 και η ομάδα έχει ξεμείνει πλέον με τον ντεφορμέ Rosol που έχει χάσει τα 11 από τα 13 τελευταία ματς που έχει δώσει με τα 9 από αυτά να έρχονται 2-0(!) αλλά και τον Vesely που τις τελευταίες βδομάδες παίζει στα χωμάτινα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής και θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στα σκληρά indoor γήπεδα της Ostrava.

Από την άλλη οι Αυστραλοί έχουν πολλά υποσχόμενη νεανική ομάδα, με Κύργιο, Κοκκινάκη και Tomic, Hewitt να τους υποστηρίζει με την εμπειρία του και τον πάντα επικίνδυνο (ειδικά στα διπλά Groth) που πήρε τη θέση του τραυματία Κύργιου. Αγαπημένη επιφάνεια όλων των Αυστραλών είναι η σκληρή και πιστεύω οτι έχουν το πάνω χέρι ανεξάρτητα από τη σειρά που θα παίξουν τα ματς. Το 1.53 που δίνεται για τη νίκη τους είναι αρκετά δελεαστικό και θα το συνδυάσουμε με κάτι εκτός της ¨δικαιοδοσίας" μας.

Θα συνδυάσουμε τη νίκη της Αυστραλίας με τη νίκη της CSKA εναντίον της Laboral Kutxa, με την "αρκούδα" να θέλει απαραιτήτως τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου και το 1.4 (έπεσε από 1.45) είναι ικανοποιητικότατο.


Υπενθυμίζω το ματς της Αυστραλίας λήγει την Κυριακή, εκτός και αν κάποιος φτάσει στις 3 νίκες από τη 2η μέρα. Αν όλα πάνε καλά θα υπάρξει ευκαιρία κάλυψης και θα τα πούμε πάλι από εδώ.

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
05/03
21:45
Euroleague - Davis Cup (Tennis)
2
2
1.40
1.53
35 Bet365
74-81
2-3
39.97
Essential SSL