Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Ενα σετάκι το'χουμε!

Ενα σετάκι το'χουμε!Πάμε στα γρήγορα σε ένα ματς που ξεκινάει στις 3. Ημιτελικά στο Rotterdam, ο φορμαρισμένος και με νέο προπονητή Berdych αντιμετωπίζει τον Simon στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Πολύ καλές εμφανίσεις από τον Τσέχο στα πρώτα 3 ματς, με τρομερή απόδοση στα πρώτα σετ (6-1, 6-0,6-1) σε κάθε γύρο αντίστοιχα, ωστόσο κάπου στο 2ο σετ έπαθε ένα mini black out στους πρώτους 2 γύρους, χάνοντας μάλιστα και σετ από τον Seppi.Από την άλλη, ο Γάλλος έκανε σπουδάια εμφάνιση απέναντι στον Murray καθαρίζοντας τον με 2-0 σετ (έσπασε ένα αρνητικό σερί 12 συνεχόμενων ηττών!) και συνεχίζει με την ψυχολογία τα ύψη και την προϊστορία με το μέρος του για τον τελικό. Οι δύο τους έχουν συναντηθεί μέχρι τώρα 9 φορές με τον Simon να προηγείται 6-3 στις νίκες ενώ από τις 3 ήττες μόνο μία έχει έρθει με 2-0.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτό το στατιστικό αλλά και το γεγονός οτι η πίεση της υπεράσπισης του τίτλου σιγά σιγά θα επηρεάζει τον Berdych, αρκεί ένα παρόμοιο black out σε κάποιο σετ για να το κατακτήσουμε!
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
14/02
15:00
ATP Rotterdam
Simon +1.5set
1.80
45 Stoiximan
0-2
-45
Essential SSL