Πέμπτη 09 Απρ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Επιστροφη στα ταμεία με Over!

Επιστροφη στα ταμεία με Over!Θέλει και τύχη το στοίχημα, χθες με το handicap του Bolelli δεν ήμασταν τυχεροί καθώς αν ξεκινούσε με σερβίς ο Ιταλός στο 1ο σετ και το ματς είχε την ίδια πορεία η διαφορά θα ήταν στα 3 games και τουλάχιστον θα παίρναμε το ποντάρισμα πίσω.Δυστυχώς το γρήογρο break μας κόστισε και χάθηκε ένα 2ο συνεχόμενο bet.

Πώς αλλιώς θα γυρίσουμε στα ταμεία, αν όχι με τα αγαπημένα μας όβερ;!Αλλάζουμε τουρνουά και πάμε στο Bergamo όπου διεξάγεται ένα challenger (χαμηλότερης κατηγορίας τουρνουά) και πάμε στο πρώτο ματς της ημέρας. Εκεί ο Γερμανός Brands προσπαθεί να σκαρφαλώσει ξανά στην παγκόσμια κατάταξη και να επιστρέψει στο top100 μετά τον τραυματισμό του (βρίσκεται τωρα στο Νο451 αλλα έχει carrer high 51 το 2013) και αντιμετωπίζει τον πολύ δυνατό για τα επίπεδα του τουρνοά Marchenko. Οι συνθήκες παιχνιδιού στο Bergamo είναι απίστευτα γρήγορες και αν παρατηρήσετε τα περισσότερα ματς έρχονται over και με πολλά tiebreaks!

Από τη μία μεριά ο Brands έχει παίξει 3 αγώνες προκριματικούς και 2 για το κυρίως ταμπλό, δεν έχει δεχτεί ακόμα break και έχει δώσει μόνο 5 break points στους αντιπάλους του! Σερβίρει φωτιά, έχει πολύ καλό forehand και μέτριο slice backhand. Μάλιστα πριν από το Bergamo αγωνίστηκε το 2015 σε Γερμανία και Αυστραλία παίζοντας 7 tiebreaks σε 5 ματς και με αντιπάλους αρκετά χειρότερους από τον Marchenko, με 4 στις 5 περιπτώσεις να βγάζουν το over στο line που δινόταν. Από την άλλη ο Marchenko είναι σταθερή δύναμη στα challengers αλλά και στα ATP τουρνουά (carrer high 67), δεν έχει δυσκολευτεί μέχρι τώρα με εξαίρεση το 2ο σετ στο χθεσινό του αγώνα και έρχεται από καλές εμφανίσεις σε Zagreb και Αυστραλία, φέρνοντας στα όριά τους Troicki και Raonic αντίστοιχα και παίζοντας 2 tiebreaks με τον καθένα!

Στο σημερινό ματς οι συνθήκες για το over 22.5 είναι πολύ καλές, ο Brands με το τρομερό σερβίς θα έχει το πάνω χέρι στα service games του και ο Marchenko με στοιχειώδη σοβαρότητα σε σερβίς και rallies θα κρατάει επίσης άνετα το service games του. Βλέπω σίγουρα 1 tiebreak στο ματς, μπορεί και 2 και αν δεν κάτσει πάλι 7-6 6-3 δεν ξέρω πώς γίνεται να μην το πληρωθούμε!!

Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
13/02
12:30
Challenger Bergamo
Over 22.5 games
1.72
45 Stoiximan
22
-45
Essential SSL