Δευτέρα 20 Ιαν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τέννις Σπανε το μπαλάκι!

Σπανε το μπαλάκι!Ξεπαρθένιασμα, ποδαρικό, αρχή, πείτε το όπως θέλετε, η σημασία είναι   οτι από αυτή τη στήλη ξεκινάει σήμερα η περιπλάνησή μας στα τενιστικά courts τα οποία λόγω της ιδιαιτερότητας του αθλήματος προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες για στοιχηματισμό.

Εκτός από τις επιλογές οι οποίες (αν είναι εφικτό λόγω χρόνου) θα δίνονται ακόμα και σε καθημερινή βάση, θα προσπαθήσουμε να "μάθουμε" πώς να παίζουμε και κάποιες επιλογές που θα αναφέρονται εδώ αλλά θα αφήνεται στην κρίση του καθενός πώς θα τις χειριστεί και θα εξαρτώνται ανάλογα με την έκβαση του αγώνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, να μιλήσουμε για το χάντικαπ σε γκέιμς υπέρ του αουτσάιντερ αλλά να περιμένουμε την κλήρωση στην αρχή του παιχνιδιού για το ποιος θα σερβίρει πρώτος και να αποφασίσουμε εκείνη τη στιγμή αν θα συμφέρει ή όχι και σε ποια τιμή ή line να το ποντάρουμε!

Βρισκόμαστε την πρώτη εβδομάδα μετά το τέλος του πρώτου grand slam της σεζόν και έχουμε 3 τουρνουα atp 250 (χαμηλότερης κατηγορίας atp) με συμμετοχές από παίκτες οι οποίοι είτε δεν έπαιξαν στο κυρίως ταμπλό του αυστραλιανού όπεν είτε αποκλείστηκαν την πρώτη εβδομάδα. Γενικά, τα τουρνούα τις εβδομάδες πριν και μετά τα grand slam κρύβουν πολλές ευκαιρίες, καθώς τα φαβορί μπορεί να θέλουν να ξεκουραστούν (αν είναι πριν) ή να είναι κουρασμένοι/ξενερωμένοι μετά από μία κακή πορεία στο μεγάλο τουρνουά.

Η πρώτη μας επιλογή από αυτή τη στήλη θα είναι από το τουρνουά που διεξάγεται σε σκληρή επιφάνεια και κλειστά γήπεδα στο Μονπελιέ της Γαλλίας, όπου στις 21:30 θα αναμετρηθούν ο Jerzy Janowicz με τον Dustin Brown. Δύο παίκτες γνωστοί για τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού τους και τα πολύ δυνατά σερβίς τους, αλλά και για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τους. Η γρήγορη επιφάνεια, οι ευνοϊκές συνθήκες που επικρατούν στα κλειστά γήπεδα για τους big servers αλλά και η τάση τους προς γεμάτα σετ δεν αφήνου περιθώριο από το να ποντάρουμε να παίξουν κάποιο tie-brak στον αγώνα τους σε αποδόσεις διπλασιασμού. Παρακάτω βλέπουμε αριστερά τα τελευταία ματς του Brown και δεξιά του Janowicz και έχουν σημειωθεί τα tie-break που έχουν παίξει με τον Τζαμαϊκανό να έχει 12 σε 14 (δε φαίνεται η τελευταία αναμέτρηση με dimitrov) αναμετρήσεις και τον Πολωνό να έχει 9 σε 9 αναμετρήσεις

Υ.Γ: Όπως προείπαμε, στο τένις κατά την εξέλιξη του αγώνα υπάρχει μεγάλη διακύμανση στις αποδόσεις, οπού ακόμα και ένας πόντος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η σημερινή μας επιλογή μπορεί κατά την έκβαση των σετ να καλυφθεί ποικιλοτρόπως και εξηγούμαι: Αν στο πρώτο σετ ξεκινήσει με εύκολα holds (δηλαδή κράτημα του σερβίς από τους παίκτες), η απόδοση του όβερ στα γκέιμς του σετ θα πέφτει κατακόρυφα. Αν ας πούμε π.χ. τα γκέιμς είναι 4-4, τότε το under 12.5 games στο σετ θα δίνεται σε τιμές άνω του 3.75 οπότε μπορεί κάποιος να καλύψει με το under και να έχει την ευκαιρία να πιάσει και το στοίχημα και την κάλυψη σε ενδεχόμενο που δεν πάει 6-6 στο πρώτο σετ αλλά πάει στο 2ο! Παρόμοιες εναλλακτικές υπάρχουν και αφήνεται στην κρίση του καθενός το αν και πώς θέλει να καλυφτεί.


Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Τέννις
02/02
21:30
ATP Montpellier
Tie Break in Match-Yes
2.00
30 Bet365
Yes
30
Essential SSL