Παρασκευή 21 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Γεμάτο από κόσμο και γκολ

Γεμάτο από κόσμο και γκολ
Ένα παιχνίδι ξεχωρίζω από το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. Αναφέρομαι στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο Καραϊσκάκη, το οποίο θα είναι γεμάτο, παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν το γεμάτο γήπεδο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Μαρτίνς που θα μπουν δυνατά προκειμένου να ευχαριστήσουν και τους οπαδούς για την στήριξη τους Tο πιο εντυπωσιακό είναι ότι στα 5 τελευταία πετυχαίνει τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Συγκεκριμένα έχει μια φορά πέντε και τέσσερις από τέσσερα!
 
Από την άλλη ο Ατρόμητος θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην τον πλησιάσει κι άλλο ο Άρης στη μάχη της τέταρτης θέσης και θα κυνηγήσει γκολ. Το παιχνίδι προσφέρεται λοιπόν για αρκετά γκολ, ενώ η λογική λέει πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει. Με τη λογική λοιπόν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δεχτούν και γκολ, καθώς η άμυνα των Πειραιωτών δεν πείθει.

Aμφότερες θα παραταχθούν κομπλέ, ενώ υπάρχει και το στατιστικό που αναφέρει ότι τα 8 από τα 11 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαν "2-3 γκολ". 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
31/03
19:30
Greece.png
goal/goal
2.00
30 Stoiximan
2-1
30
Essential SSL