Πέμπτη 04 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Το ξέσπασμα του Ολυμπιακού

Το ξέσπασμα του Ολυμπιακού
Παρά το κακό κλίμα που υπάρχει στον Πειραιά μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία, φαίνεται πλέον ότι όλοι θα παίξουν για την παραμονή στην ομάδα. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη. 

Έτσι, λοιπόν, σήμερα κόντρα στον υποβιβασμένο Απόλλωνα, είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σκορ και θέαμα. Ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει από τους γηπεδούχους ο πιο ποιοτικός παίκτης (βλέπε Μπεντινέλι). Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά το έργο του Ολυμπιακού γίνεται ακόμα πιο εύκολο για να φτάσει σε νίκη με ευρύ σκορ.

Από στατιστικής πλευράς, αξίζει να αναφερθεί ότι από τα 22 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, στα εννέα από αυτά έχει κατορθώσει να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, μετρά εννέα ισοπαλίες, ενώ σε τέσσερα βρέθηκε πίσω στο σκορ. 
 
Γενικότερα, ας κρατήσουμε ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα κρατάει το "μηδέν"  στην άμυνα οπότε όσοι ρισκάρουν και στο "γκολ/γκολ" δεν είναι εκτός λογικής. Παράλληλα, αξίζει και η Στοιχηματική ενασχόληση με τους "ερυθρόλευκους" να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα.


 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
04/03
19:00
Greece.png
3-5goal
1.75
30 Stoiximan
0-2
-30
Essential SSL