Πέμπτη 04 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Υψηλό όριο

 Υψηλό όριοΣεφτέ έκανε χθες ο Αλεπουδιάρης μετά από διαδοχικές αποτυχίες βάζοντας στο τσεπάκι μας αποδόσεις 1.87 και 4.30 !

Σήμερα η μάζα κινείται σε ρυθμούς Γιουροκαπ και Ευρωλίγκας.
Εδώ στο sistimatakias όμως κυρίως θα βρείτε ΚΑΙ κάτι το ξεχωριστό, επιλογές που δεν κυκλοφορούν κυρίως σε άλλα site, επιλογές που δεν θα βρείτε ανοίγοντας μια στοιχηματική εφημερίδα. 
Αυτό νομίζω ότι κάνει ξεχωριστό αυτό το σαιτ συνδυαζόμενο ασφαλώς και με τις επιτυχίες του .

Για αρχή προσωπικά θα ποντάρω σε ένα μπασκετάκι από Ουγγαρία. 

Από στατιστικής πλευράς θεωρώ ότι έχουμε λάθακι του μπουκ . DEAC - Atomeromu SE Paks . Το όριο αθροίσματος πόντων βρίσκεται στο 172 στην 365. 
Στα ματς της φιλοξενούμενης μπαίνουν μέσο όρο στο πρωτάθλημα 163 πόντοι. Στα ματς της γηπεδούχου 168. Το προσφερόμενο όριο είναι σχετικά μεγάλο βάση στατιστικών δεδομένων του ματς. 

Πέραν τούτου όμως έχουμε να κάνουμε και με ένα ντεμπακι με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο. Λίγες στροφές πριν τα πλέι οφ και αμφότερες θέλουν τη νίκη. Οι περισσότερες ομάδες της λίγκας έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους , κάτι που φαίνεται και στην βαθμολογία.

Επιλογή μου θα είναι το άντερ 172 πόντων . Δίκαιο όριο θεωρώ ότι είναι το 166.
Προγνωστικό συνδυαζόμενο με λαθάκι στατιστικής , βρίσκω αξία μικρή και πάω με χαλαρό ποντάρισμα .Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
14/03
19:00
Hungary.png
Under172
1.83
15 Bet365
88-92
-15
Essential SSL