Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Ξεκάθαρο φαβορί η Λούντο

Ξεκάθαρο φαβορί η ΛούντοΆλλο ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί τη γηπεδούχο ομάδα το Λουντογκόρετς - Κρουσέιντερς.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους τους. Αν και έδωσαν αγώνα για το Σούπερ Καπ στη χώρα τους το οποίο και κέρδισαν, ενώ το πρωτάθλημα τους ξεκινάει το επόμενο Σάββατο, οπότε θεωρητικά τους περιμένουμε σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Έχουν πείρα από τη διοργάνωση, τόσο από ομίλους όσο και από προκριματικά και αυτό είναι ένα σημαντικό υπέρ τους. Στα εντός συνόρων, επέκτειναν την κυριαρχία τους για άλλη μια σεζόν κατακτώντας άλλο ένα πρωτάθλημα. Αποχώρησε ο Ντιμιτρόφ από τον πάγκο, αλλά στη θέση του ήρθε ο πολύπειρος Αουτουόρι, ενώ κατάφερε να κρατήσει τους βασικότερους παίκτες της περσινής ομάδας.

Από τη μεριά τους οι Κρουσέιντερς προέρχονται από ένα πρωτάθλημα, αυτός της Β. Ιρλανδίας, αρκετά χαμηλής δυναμικότητας. Το κατέκτησαν πάντως, καθώς ήταν όντως η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα αν και έδωσε μεγάλη μάχη με την Κόλεραϊν. Αργεί ακόμα το πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει σε ένα μήνα και στα φιλικά μέχρι τώρα δεν έχει δείξει καλά δείγματα γραφής, ενώ αποχώρησαν 2-3 ποιοτικότατες μονάδες από την περσινή σεζόν. Δίνει το παρόν στις ευρωπαϊκές προκριματικές διοργανώσεις, αλλά έχει καταφέρει κάτι το αξιόλογο.

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των ομάδων με τους φιλοξενούμενους να μην δείχνουν και σε καλή κατάσταση. Θα το παλέψουν αλλά λογικά δεν θα καταφέρουν κάτι το αξιόλογο ούτε αυτή τη φορά. Στο χέρι των γηπεδούχων εκτιμώ η τελική διαφορά.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
11/07
20:00
champions_league.png
1(-2.75AH)
1.80
25 Bet365
6-0
20
Essential SSL