Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Με το βαρύ της όπλο η Αριζόνα

Με το βαρύ της όπλο η ΑριζόναAπό τρομερή εμφάνιση και εμφατική νίκη-ψυχολογίας τα Διαμάντια της Αριζόνα, μια Αριζόνα η οποία είναι μπροστά από τους Ντότζερς αλλά θα δώσει μεγάλη μάχη για να βρεθεί στα φετινά πλέι οφ. Με τη μέχρι τώρα πορεία της πάντως και στη φάση που βρίσκονται οι υπόλοιποι διεκδικητές, δείχνει εφικτός στόχος. Ανεβαίνει στο βουναλάκι το βαρύ τους χαρτί, ο Ζακ Γκρέινκε (9-5, 3.36 ERA) για τον οποίο είχαν δαπανήσει ένα σκασμό λεφτά πριν 2 καλοκαίρια για να τον φέρουν από τους Ντότζερς, πέρσι είχε καλή σεζόν και φέτος παρότι άρχισε κάπως μουδιασμένα έχει αρχίσει και ανεβάζει στροφές, ενώ και η επίθεση της ομάδας του αρχίζει και αυτή και είναι πιο αποδοτική. Με άλλα λόγια, ο τέλοιος συνδυασμός. Χθες δε, διέλυσαν τους αποψινούς τους αντιπαλους πετυχαίνοντας 20 ραν! Τέτοιο νούμερο δύσκολα θα ξαναδούμε αλλά είναι δείγμα του πόσο καλά ρολάρουν τα ρόπαλα των Ντι-Μπακς.

Οι Πάντρες με Ρίτσαρντ στο βουναλάκι (7-8, 4.46 ERA) δίνει πόντους ενώ στα τελευταία ματς δείχνει πως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη του κατάσταση. Μια φορά βρέθηκε φέτος αντίπαλος με τα Διαμάντια και γνώρισε την ήττα παραχωρώντας 3 πόντους σε 5 περιόδους. 

To γεγονός ότι πρόκειται για Interleague αναμέτρηση, ανάμεσα σε 2 ομάδες ίδιας περιφέρειας με άλλα λόγια, κάνει την αναμέτρηση διπλά και τριπλά πιο σημαντική. Και με δεδομένο ότι και το bullpen των Πάντρες δίνει πόντους, θα κρατήσω τον άσσο στο -1.5.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
08/07
18:43
United States of America(USA).png
1(-1.5)
1.90
20 Bet365
3-4
-20
Essential SSL