Δευτέρα 24 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ιππόδρομος Κέρματα στο 19.00 απόδοση

Κέρματα στο 19.00 απόδοσηΓενικά δεν κάνω αναφορά σε stats αλλά πηγαίνοντας κάποιος στο total Yield των tipster του Sistimatakias θα βρει εξαιρετικά νούμερα. Γίνεται σπουδαία δουλειά εδώ, προσεκτική και δεν αναφέρομαι μόνο στα Συνδρομητικά σημεία αλλά και στις Free προτάσεις .

Η ιπποδρομιακή μας στήλη πορεύεται 6η σεζόν πλέον σταθερά με yield 30% (!), μια επίδοση άκρως ικανοποιητική στα δικά μου μάτια. Ωστόσο το ιπποδρομιακό στοίχημα έχει μια ιδιαιτερότητα. Επειδή συνήθως πηγαίνουμε με μεγάλες αποδόσεις, οι νίκες δεν είναι συχνές, χρειαζεται υπομονή και σωστή διαχείρηση κεφαλαίου. Όταν όμως έρχονται οι νίκες, εκεί μπορεί να γίνει μεγάλη διαφορά και να εκτοξευθεί η μπάνκα μας .

Λίγα χρήματα λοιπόν και υπομονή.

Επιπλέον να προσθέσω ότι εδώ γίνεται πρωτογενή δουλειά , είναι προσωπικά δικές μου επιλογές βασισμένες στην δική μου εμπειρία και μελέτη. Το να μελετήσω μια κούρσα μπορεί και να μου πάρει πάνω από μία ώρα καθώς μέσα απο μια συνδρομητική σελίδα παρακολουθώ πολλές κούρσες από όλα τα άλογα , συγκρίνω τον ισοζυγισμό τους , αν έχουν συναντηθεί ξανά , το σταρτ εκκίνησης σε συσχετισμό με τις ιδιότητες που έχουν, πόσο αποδοτικοί είναι οι ίπποι στις αποστάσεις και στα εκάστοτε ιπποδρόμιο που διαγωνίζονται και πολλά άλλα στοιχεία .
Όλα αυτά απαιτούν πολύ χρόνο οπότε και όταν βρίσκω ελευθερο από την προσωπική μου ζωή ασχολούμαι με το δικό μου χόμπι εδώ και καταγράφω τις σκέψεις μου .

Υψηλότατο ρίσκο θα πάρω τώρα με την γνώση ότι μπορεί να αποτύχουμε παταγωδώς. Ωστόσο βρίσκω παικτική αξία και θα τολμήσω σε αποδόσεις μέχρι και 19.00 !!

Τσελσφορντ Σίτυ, 7η ιπποδρομία .

Πελώριο αουτσάιντερ εδώ ο ίππος Enzo με αποδοση στο γκανιάν 21.00 !
Δεν ξέρω γιατί ο μπουκ τον αγνοεί τόσο. Στις 7 πρόσφατες συμμετοχές είχε μια νίκη και γενικά 5 πλασαρίσματα. Τις δυο φορές που δεν πλασαρίστικε είχε κάποιες ατυχίες πάνω στην κούρσα και χωρίς αυτές θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και σε εκείνες τις συμμετοχές του. Όλα στο πρόγραμμα είναι .

Ο Enzo με μια καλή εκκίνηση μπορεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις καθώς διαθέτει και αρχική ταχύτητα, να τρέξει ξεμπλοκάριστος χωρίς ανακοπές του βήματός του, να μπει στην ευθεία με τους πρώτους και εκείθεν να πρωταγωνηστήσει .

Αντιμετωπίζει κάποιους δυνατούς ίππους για την συγκεκριμένη ποιότητα του γκρουπ , όμως θαρρώ πως και αυτός έχει καλές δεξιότητες για τον όμιλο αυτό.

Το πλασαρισμά του στην τριάδα πληρώνει 6.00 απόδοση ανώ ένα κέρμα θα ρίξω στο στοίχημα κάλυψης 3 θέσεων σε αποδοση 19.00 .

Μικρό γενικά ποντάρισμα καθώς από τις αποδόσεις γίνεται κατανοητό ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
ΙππόδρομοςΙππόδρομος
13/02
13/02
20:30
20:30
United Kingdom(Great Britain).png
United Kingdom(Great Britain).png
Placed3
Cover3
6.00
19.00
14 Bet365
8
-
-14
Essential SSL