Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Να ρεφάρει την ήττα.

Να ρεφάρει την ήττα.
OYΪΝΙΠΕΓΚ ΤΖΕΤΣ- ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΡΕΝΤ ΓΟΥΪΝΓΚΣ

   Oι Τζετς είναι από τι πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος και δίνουν μάχη με το Ντάλας για την πρώτη θέση στην Σέντραλ. Βρίσκονται στην 2η θέση με δύο πόντους διαφορά, ενώ εντός έδρας έχουν 15 νίκες σε 23 παιχνίδια με 3.18 γκολ μέσο όρο υπέρ. Oι Σεϊφέλερ και Γουίλερ έχουν γκολ και ασίστ σε συνεχόμενα παιχνίδια, με τον Σεϊφέλερ να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 24 γκολ, ενώ ο Γουίλερ είναι πρώτος σε βαθμολόγηση στο πόιντ σύστεμ με 55. Οι Κόνορ και Λάϊνι που έρχονται από πίσω, συμπληρώνουν με 31 και 32 πόντους αντίστοιχα, σχηματίζοντας έτσι μια αποτελεσματικότατη πρώτη επιθετική γραμμή. Συν τοις άλλοις δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Ουίνιπεγκ είναι η τέταρτη πιο αποτελεσματική ομάδα στο power play με τέσσερα γκολ στις εφτά τελευταίες προσπάθειες. 
   
    Το Ντιτρόϊτ από την μεριά του είναι από τις παραδοσιακές ομάδες στο χόκεϊ, όμως κάνει την χειρότερη σεζόν των τελευταίων δέκα χρόνων και μια από τις χειρότερες στην ιστορία του φέτος. Βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Ατλάντικ με 39 πόντους και -28 αρνητικό πρόσημο γκολ. Έχει μόλις 16 νίκες σε 55 αγώνες και μόλις έξη μακριά από την έδρα του, επιτρέποντας τουλάχιστον τρία γκολ μέσο όρο. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει 2-6-2 ρεκόρ ενώ στο πιο πρόσφατο έχασε στην έδρα του 3-2 από το Μόντρεαλ.

Στο δια ταύτα: Η μέρα με την νύχτα οι δύο ομάδες, οι Τζετς δεν έχουν άλλη περιθώρια και θέλουν να ρεφάρουν και την ήττα εντός από την Μινεσότα, αφού στόχος όπως είπε και ο Σεϊφέλερ είναι η πρωτιά. Δύσκολα ή εύκολα θα πάρουν την νίκη απέναντι στο...χάλι του Ντιτρόϊτ.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
12/01
03:48
United States of America(USA).png
1
1.67
30 Stoiximan
4-2
20.1
Essential SSL