Κυριακή 17 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Kings Restart

Kings Restart
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΙΝΓΚΣ - ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΓΙΟΤΣ

Το Λος Άντζελες πραγματοποιεί ένα πολύ κακό ξεκίνημα, το χειρότερο τα τελευταία 7 χρόνια του Frincise και πρέπει σιγά σιγά να ανεβάσει την απόδοση του και να βρει ρυθμό. Βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Pacific με μόλις 21 πόντους και  δέκα νίκες σε 27 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν έχασε την ποιότητα του, αφού διαθέτει παίκτες πολύ ποιοτικούς, όπως οι Κόπιταρ, Κόβαλτσιουκ και Τοφόλι, η αμυντική συμπεριφορά του όμως είναι αυτή που χρειάζεται βελτίωση. Στα τελευταία δέκα ματς μετράει πέντε νίκες, ενώ στο πιο πρόσφατο κέρδισε με 2-0 την Καρολάϊνα, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά στην πρώτη αμυντική γραμμή.
 
Η Αριζόνα από την άλλη, όχι ότι βρίσκεται σε καμιά καλύτερη μοίρα, απλά έχει μαζέψει πέντε πόντους παραπάνω και βρίσκεται στην 3η θέση από το τέλος. Από την άλλη βέβαια δεν περιμένουμε και πολλά πράγματα από τα Κογιότς αφού αφού η αλήθεια είναι πως  ανήκει στις μικρομεσαίες ομάδες του NHL. Έρχεται από μεγάλη νίκη με 6-1 επί του Σεντ Λούις, κερδίζοντας τόσο εύκολα μετά από αρκετό καιρό.

Στο δια ταύτα: Το Λος  Άντζελες πρέπει να ανεβαίνει σιγά σιγά στην βαθμολογία και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζει στην έδρα του, όπου άλλωστε θα στηριχτεί πολύ φέτος. Έχει την ποιότητα και μπορεί να κάνει back to back νίκη με τον άσο στο 2.30 σε κανονική διάρκεια να αξίζει το ρίσκο. 
 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
05/12
05:30
United States of America(USA).png
1
2.30
30 Stoiximan
1-2
-30
Essential SSL