Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Χόκευ Η σειρά των Predators

Η σειρά των Predators
 
KOΛOΡANTO AΒΑΛΑΝΣ - ΝΑΣΒΙΛ ΠΡΕΝΤΑΤΟΡΣ 
 
Οι Άβαλανς έρχονται από ήττα στις καθυστερήσεις στον Καναδά και πλέον επιστρέφουν στην έδρα τους με σκοπό να χτίσουν ένα καλό σερί. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως διαθέτουν πολύ καλό ρόστερ με τρομερή επίθεση και  πολύ αποτελεσματικούς winger, με τους Rantanen και McKinnon να είναι το πιο hot δίδυμο αυτή τη στιγμή στο NHL με συνολικά 43 πόντους, ενώ ακολουθεί ο Landeskog με 18. Στην άμυνα το Κολοράντο δεν τα πάει και άσχημα,  με τον goaltender Varlamov (4-3-0) να δέχεται 2.2 γκολ ανά παιχνίδι και μέσο όρο .933 saves.
 
Το Νάσβιλ από την μεριά του είναι σε τρομερή κατάσταση, παίζει πολύ καλό και θεαματικό χόκει και αυτό φαίνεται και από του αριθμούς, αφού έχει  μέσο όρο 42.5% σουτ ανά παιχνίδι. Εκμεταλλεύεται πολύ καλά το επιθετικό power play (6 sta 10), ενώ στο  τέρμα ο Rinne ...κατεβάζει ρολά (5-1-0) 1.63 GAA (goal against game) και κάνει την διαφορά.  . Εκτός έδρας έχει μόνο νίκες και σκοράρει μέσο όρο 3.4 γκολ, με τους Αrvidsson, Turris, Johansen και Forsberg να ξεχωρίζουν στο point system της ομάδας τους.
 
Στο δια ταύτα: Πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές και πολύ ποιοτικές ομάδες. Διαθέτουν πολλά προσόντα, ειδικά στην επίθεση, όπου και οι δύο μαζί έχουν σκοράρει πάνω από 140 γκολ. Ένα πλεονέκτημα πάει στο Νάσβιλ, αφού συν τοις άλλοις είναι από τις σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος και όταν χρειάζεται ξέρουν πολύ καλά να παίζουν βρώμικα.
 
 
 
 
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Χόκευ
08/11
05:00
United States of America(USA).png
2
1.83
30 Stoiximan
1-4
24.9
Essential SSL