Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Baseball Κάνει σεφτέ ο Bumgarner

Κάνει σεφτέ ο Bumgarner
ΜΑΪΑΜΙ ΜΑΡΛΙΝΣ - ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΤΖΑΪΑΝΤΣ
 
   Το Μαϊάμι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά με το ρεκόρ του να είναι ήδη στις 19 νίκες κάτω από το 50%, ενώ  δεν θυμίζει σε τίποτα την καλή ομάδα των τελευταίων δύο χρόνων. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της National East  με μόλις 23 νίκες όπου είναι και το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ σε ολόκληρη την λίγκα. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια μετράει τρεις ήττες, ενώ έρχεται από δύο συνεχόμενες. Στο ανάχωμα ανεβαίνει για να ρίξει ο Ταυβανέζος  Wei - Yin Chen (1-3 W-L, 5.86 ERA). Καλός τις δύο πρώτες χρονιές, τον έμαθαν όμως πλέον και κινείται στην μετριότητα. Έχει ξεκινήσει σε 8 παιχνίδια φέτος και έχει δώσει 23 run 27 hits και 8 homerun σε 35.1 innings με .270 batting average κατά.
       
    Το Σαν Φρανσίσκο από την μεριά του δεν είχε ξεκινήσει και αυτό με την σειρά του καλά, σιγά σιγά όμως δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως έχει πάει 5 φορές postseason τα τελευταία 7 χρόνια και έχει κατακτήσει δύο World Series. Βρίσκεται στην 3η θέση στην National West με μόλις τρεις νίκες διαφορά από την πρώτη θέση, ενώ έχει κερδίσει 8 από τα 10 τελευταία του παιχνίδια, με τελευταίο αυτό επί της Ουάσινγκτον μς 2-0. Στο ανάχωμα ανεβαίνει για να ρίξει ο Madison Bumgarner (0-1 W-L , 3.00 ERA). Αυτό θα είναι το δεύτερο του ξεκίνημα για φέτος, με τον παίκτη να έχει γυρίσει πρόσφατα από την disable list. Πίτσερ της ελίτ με μεγάλες δυνατότητες, έχει λείψει πάρα πολύ από τους γίγαντες. Σ ε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε έδωσε 2 run σε 8 hits σε 6.0 innings παίρνοντας την ήττα. Με αντίπαλο τους Μάρλινς στο Μαϊάμι έχει 2-1 ρεκόρ σε 4 παιχνίδια και 4.70 ERA.
 
Στο δια ταύτα, Άλλη κλάση ο Bumgarner μπορεί να καθαρίσει μόνος του το παιχνίδι, αρκεί να πιάσει το μισό των δυνατοτήτων του. Από εκεί και πέρα οι «γίγαντες» έχουν το υλικό να κάνουν σκορ.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Baseball
11/06
02:10
United States of America(USA).png
2
1.57
30 Stoiximan
5-7
17.1
Essential SSL