Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Η άμυνα κάνει τη διαφορά

Η άμυνα κάνει τη διαφοράΥπήρχε αρκετός σκεπτικισμός γύρω από τον Case Keenum και το κατά πόσο θα μπορούσε να σταθεί σαν βασικός QB στην ομάδα των Broncos, φαίνεται όμως πως το κερδίζει το στοίχημα. Οι πιτσιρικάδες running backs επίσης δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση, ειδικά ο rookie Freeman. Η ομάδα του Denver είναι παραδοσιακά δυνατή εντός και το απέδειξε και με το Seattle το οποίο κέρδισε στην πρεμιέρα με 27-24. Αμυντικά δεν ήταν καλό, αλλά εδώ το περιμένουμε βελτιωμένο.

Το Oakland δεν έδειξε τίποτα απολύτως στην πρεμιέρα. Στην άμυνα σε πρώτη φάση, έδειξε ακόμα πιο αδύναμο σε σχέση με την περασμένη σεζόν. H αποχώρηση του Khalil Mack είναι κενό που δεν αναπληρώνεται. Επιθετικά επίσης δεν έδειξε να έχει τους εύκολους πόντους, σκόραρε μόνο για όσο διάστημα το Los Angeles ψαχνόταν να βρει χημεία πίσω, μετά το απόλυτο τίποτα. Η άμυνα του Denver φημίζεται για τη σκληράδα της και επομένως τα πράγματα εδώ θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γι΄αυτούς.

Ενδεχομένως οι Broncos να τα βρουν μπαστούνια σε πιο δύσκολα ματς, καθώς ακόμα απέχουν από το να θεωρηθούν από τις τοπ ομάδες του πρωταθλήματος. Το να κερδίσουν όμως το Oakland είναι μέσα στις δυνατότητες τους. Άσσος στο -5.5
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
16/09
23:25
United States of America(USA).png
1(-5.5)
1.95
25 Stoiximan
20-19
-25
Essential SSL