Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ποδόσφαιρο Kαλύπτουν το χάντικαπ οι Rams

Kαλύπτουν το χάντικαπ οι RamsTo μεγαλύτερο χάντικαπ της αγωνιστικής έχουν πάνω τους οι Rams του Los Angeles, αλλά με τα χάλια που εμφάνισε στην πρεμιέρα η ομάδα της Arizona δεν μπορείς να αδικήσεις τις εταιρείες.

Οι φιλοξενούμενοι διασύρθηκαν εντός από τους Redskins με 6-24 στην πρεμιέρα τους, επιθετικά τραγική εμφάνιση και δεν θα απέκλεια ακόμα και την χρησιμοποίηση του rookie QB, Josh Rosen είτε από την αρχή του ματς, είτε για ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτού. Και αμυντικά πάντως δεν τα πήγανε καλύτερα, καθώς άφησαν τον Alex Smith να κάνει κυριολεκτικά ό,τι θέλει την αμυντική τους γραμμή, πραγματικά είμαι περίεργος να δω την αντίδραση τους απέναντι σε ένα πολύ καλύτερο QB όπως ο Jared Goff...

Οι Rams από τη μεριά τους άργησαν λίγο να βρουν αμυντικά τα πατήματα τους, λογικό αυτό καθώς είχαν αρκετούς νέους παίκτες να προσαρμόσουν στην ομάδα, όλα όμως λειτούργησαν μια χαρά και έκαναν πάρτι στo Οakland τους Raiders 13-33. Μιλάμε για ομάδα η οποία έχει πλούσιο ταλέντο και βάθος σαν ομάδα η οποία θα πάει μακριά και φέτος.

Μπορεί το χάντικαπ στους 11.5 πόντους να δείχνει μεγάλο, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων το δικαιολογεί, αν η Arizona παρουσιάσει την εικόνα της πρεμιέρα δύσκολα θα γλιτώσει μία ακόμα συντριβή. Άσσος στους -11.5 πόντους.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Ποδόσφαιρο
16/09
23:05
United States of America(USA).png
1(-11.5)
1.91
25 Stoiximan
34-0
22.75
Essential SSL