Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μπάσκετ Kαι πάλι το Cleveland θα είναι στους τελικούς

Kαι πάλι το Cleveland θα είναι στους τελικούςCleveland λέει να κερδίσει την Ανατολική περιφέρεια σε απόδοση 2,10...

Νομίζω ότι μετά τις τελευταίες κινήσεις των Cavaliers δεν θα πρέπει να έχουμε ούτε φέτος ενδοιασμούς όσον αφορά την ομάδα η οποία θα βρίσκεται στους τελικούς. Προφανώς, όλα κερδίζονται, όλα χάνονται, ειδικά τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι ρίσκο, καθώς ενδεχόμενοι τραυματισμοί μπορεί να σε βγάλουν knock-out, όμως η τιμή εδώ νομίζω είναι μεγάλη.

Οι Raptors μπορεί να προελαύνουν στην Ανατολή, αλλά έχουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με άλλες χρονιές για να πετύχουν στα πλέι οφ; Όχι. Και η πρόσφατη προϊστορία έχει δείξει ότι συνήθως στα κρίσιμα σημεία στα πλέι οφ, έρχεται η κατάρρευση για την ομάδα των Καναδέζων.

Για τους Κέλτες, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαν τον Hayward στο ρόστερ τους. Παρά την απώλεια του κάνουν μια πολύ καλή σεζόν, με τον Irving οδηγό και τον εξαιρετικό νεανικό κορμό τους. Δεν θεωρώ πως αρκούν όμως αυτά τουλάχιστον για φέτος προκειμένου να κάνουν το βήμα παραπάνω για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Άλλη ομάδα δεν βάζω στην κουβέντα, δεν έχει ξεχωρίζει και δύσκολα θα ξεχωρίσει ως το τέλος.

Το Cleveland πλήρωνε ως τώρα την έλλειψη άμυνας στο παιχνίδι του, ενώ παίκτες όπως οι Wade-Rose που ήρθαν για να βοηθήσουν στις αρχές της χρονιάς δεν πρόσφεραν και πολλά, ενώ ο Thomas ήταν τραυματίας μέχρι πριν 1 μήνα. Επομένως δεν μπορώ να πω ότι είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες των Cavaliers οι οποίοι για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα, μια χαρά τα έχουν πάει ως τώρα, παρά τις αντιξοότητες. Οι προσθήκες στην trade deadline θεωρώ ότι είναι το σημείο που αλλάζει τα πάντα. 

- O Jordan Clarkson είναι ένας χαρισματικός combo guard, ο οποίος έχει σημαντικές αρετές στο σκοράρισμα. 

- O Rodney Hood επίσης ένας εξαιρετικά χρήσιμος sg ο οποίος με ποσοστό κοντά 40% από το τρίποντο θα δώσει επιπλέον λύσεις στο επιθετικό σκέλος.

- O George Hill είναι ακριβώς ο άσσος που έψαχνε η ομάδα του Cleveland, παίκτης ο οποίος μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο.

- Για τον Larry Nance Jr τι να πούμε, το ταλέντο υπάρχει, σημαντική ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών και παίκτης που σίγουρα θα προσφέρει λύσεις δίνοντας κυρίως ανάσες στον Love, όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό τους.

Στο δια ταύτα, το πρόσημο από τις ανταλλαγές θεωρώ πως βγαίνει πολύ θετικό για το Cleveland, το οποίο ήδη με τις νίκες του σε Garden-Chesapeake με το ανανεωμένο του σχήμα, δείχνει να ξαναμπαίνει στο σωστό δρόμο. Στην άμυνα θεωρούμε πως θα παρουσιάσει βελτίωση χρόνο με το χρόνο από δω και πέρα και από τη στιγμή που υπάρχει και ο παράγων Lebron James, ποντάρουμε στο 2,10 για να είναι αυτή η μία εκ των ομάδων που θα βρίσκεται στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Μπάσκετ
28/05
03:35
NBA.png
Cleveland Cavaliers to win
2.10
60 Bet365
Cleveland
66
Essential SSL