Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Βόλλευ Η καλύτερη ομάδα#578

Η καλύτερη ομάδα#578Έφτασε η μεγάλη μέρα, έφτασε η ώρα της ανάλυσης καθώς λίγες ώρες μας απομένουν απο την μεγάλη έναρξη των τελικών.

Η Κίνα είναι η διοργνώτρια χώρα με αποτέλεσμα να έχει το εισιτήριο στην τελική φάση καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της VNL η διοργανώτρια αυτόματα είναι στο FINAL 6.

Όλες αυτές τις 5 εβδομάδες είδαμε την Κίνα να παίζει με αρκετές αλλαγές συγκεκριμένα σε κανένα ματς δεν έπαιξε με πλήρης ροστερ.
Η αρχηγός της ομάδας και η καλύτερη ακραία στον κόσμο Zhu συγκεκριμένα έπαιξε μόνο 1 εβδομάδα και τις άλλες ήταν σε προπονήσεις στο Πεκίνο μαζί με τις υπόλοιπες βασικές παίκτες.

Η Zheng μια εξαιρετική διαγώνιος που είδαμε και στην Ιταλική Cassalmagiore αλλά και στην Σανγκαη ξεπέρασε το τραυματισμό που έχει και θα αγωνιστεί κανονικά στα τελικά.
Ως επίσης η πασαδόρος η λίμπερο αλλά και οι 2 κεντρικές θα είναι διαθέσιμες.

Χωρίς αμφιβολία η Κίνα απαρτίζεται απο το καλύτερο νεανικό ροστερ που έχει βγάλει ομάδα στην ιστορία του βολει. Καθώς η πιο μεγάλη παίκτρια είναι 25 ετών.
Ως επίσης παρόμοια σύνθεση είδαμε και στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 όταν κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Θεωρώ πως η απόδοση αυξήθηκε καθώς τα αποτελέσμα της Κίνας δεν ήταν αυτά που περίμεναν οι στοιχηματικές εταιρίες.
Προφανώς όμως καθώς όπως ανάφερα σε όλα τα παιχνίδια έπαιζε με τα 2α.

Ελπίζω να δούμε εξαιρετικό θεάμα με την καλύτερη ομάδα να κερδίζει.Αθ. Ημ. Ώρα Διορ. Αγώνας Σημ. Απόδ. Ποντ. Εταιρία Απ. +/-
Βόλλευ
01/07
21:00
United Nations.png
China 1st Place
3.00
40 Bet365
3rd
-40
Essential SSL