Δευτέρα 24 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

ΕDITORIAL... Δευτέρας. Σύστημα 6 επιλογών

ΕDITORIAL...  Δευτέρας. Σύστημα 6 επιλογώνΓεια χαρά φιλαράκια..

Δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικό το χθεσινό μας Edirorial με τα περισσότερα ματς να πηγαίνουν σε αντίθετες κατευθύνσεις από αυτές που προτάθηκαν. Αντίθετα οι επίσημες προτάσεις που μπήκαν σε μπανκα ήταν πολύ αποτελεσματικές και κερδοφόρες.

Το σημερινό πρόγραμμα δεν μου αρέσει καθόλου . Ούτε κάτι ενδιαφέρον ειδησεογραφικά έχω τούτην ώρα. Οπότε .. ΠΆΣΟ.

Το πολύ πολύ να ρίξω κάνα τζόκερ με κέρματα .. χωρίς ίχνος άγχους. Το βράδυ θα δω τα αποτελέσματα. Μόνο και μόνο για την συμμετοχή και χωρίς να τρέφω σοβαρές ελπίδες για κάτι καλό. 


ΤΖΟΚΕΡ...

ΠΑΪΝΤΕ - ΣΙΛΑΜΑΕ...........Χ (4.75). Εσθονία. Λογικό σημείο το 2πλο που είναι και τοι μεγάλο φαβορι πληρώνοντας μόνο 1.40. Τρελίτσα εδω καθώς η γηπεδούχος σε 8 ματς εντός δεν έχει ούτε μια ισοπαλία. Το ίδιο και η φιλοξενούμενη που έχει 17 (!) εκτός έδρας ματς χωρίς ισοπαλία. Ελπίζω σήμερα που διασταυρώνονται οι δυο τους η στατιστική να κάνει την εμφάνισή της.

ΤΑΡΤΟΥ-ΝΟΜΕ ΚΑΛΙΟΥ ..........1Χ (4.00) Εσθονία. Οκ , φαβορί η φιλοξενούμενη , δεν αντιλέγω, αλλά όχι και 1.20. Για 1.45+ είναι για μένα το σημείο. Στο κάτω κάτω η Ταρτού μετά την μίνι διακοπή στο πρωτάθλημα δείχνει πολύ βελτιωμένη και έρχεται και από νίκη ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πάλεψε την πρωτοπόρο Λεβάντια Ταλίν.

ΤΟΥΛΕΒΙΚ-ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ ......ημίχρονο/τελικό ... Χ/2 (4.00) Εσθονία. Είναι καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη και πληρώνει μόνο 1.30. Για το τζόκερ μου τό μόνο που μπορώ να κάνω εδώ είναι να ρισκάρω και να πάρω μια απόδοση που κάνει για τις σημερινές μου επιθυμίες.

ΧΑΜΠΑΡΜΠΙ-ΦΑΛΚΕΜΠΕΡΓΚ .......ημίχρονο Χ (2.40) Σουηδία. Δεν καταλαβαίνω γιατί μια ομάδα σαν την Χάμαρμπι που 'έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά δίνεται γκραντ φαβορί. όχι ότι η φιλοξενούμενη είναι καλύτερη δηλαδή. Το Χ στο ημίχρονο πληρώνει 2.40 και το βάζω στο σακούλι.

ΒΕΛΕΖ-ΤΙΓΚΡΕ ...................Χ (3.00) Αργεντινή. Αρκετά αποδυναμωμένοι οι γηπεδούχοι την μεταγραφική περίοδο, ωστόσο πάντα εκτιμούσα την έδρα τους. Σκληροτράχηλο σύνολο η Τίγκρε, ρισκάρω στη μέση λύση.

ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ-ΡΟΖΑΡΙΟ .................Χ (3.05) Αργεντινή. Μια χαρά τα καταφέρνουν οι γηπεδούχοι ως νεοφώτιστοι. Παλέουν κάθε ματς με όλες τις δυνάμεις τους και όταν χάνουν αυτό γίνεται με δύσκολο τρόπο. Θα έχουν και κάποιες απουσίες σήμερα. Η Ροζάριο ε΄ναι καλύτερο σύνολο  έκανε κάποιες καλές μεταγραφές αλλά δεν ξέρω τι προσαρμοστικότητα θα μπορούν να έχουν αυτές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα παλαντζάρω έδρα και δυναμικότητα και θα καταλήξω στην ισοπαλία.





Ζητώ 2αδες και 6αδα = 16 στήλες
Ο καθείς βάζει τον πολλαπλασιαστή που επιθυμεί.

Μπορεί να παιχτεί πάρα πολύ φθηνά, έως και 1,60 ευρώ, αν αναλογιστώ ότι ο Stoiximan επιτρέπει να παιχτεί και 10 λεπτά η στήλη. (ΕΔΩ).

Αν κάποιος επιθυμεί να βάλει και τις 5αδες δεν είμαι αρνητικός.
Δύσκολο εγχείρημα , με τυχόν 3 επιβεβαιωμένα σημεία έχουμε κέρδος.





Stoiximan.gr | Νόμιμο και Ασφαλές Παιχνίδι στο Ιnternet
Essential SSL