Τετάρτη 18 Σεπ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Τζόκερ με 8 ζητούμενα ..για περιουσίες (10,580 απόδοση)

Τζόκερ με 8 ζητούμενα ..για περιουσίες (10,580 απόδοση)Kαιρό είχα να μπω σε πρακτορείο..

Σήμερα χωθηκα μέσα και έριξα ένα τζόκερ, τέτοια άλλωστε μόνο ρίχνω στον ΟΠΑΠ.


Στον Stoiximan (κατάθεση και με paysafe πλέον) βεβαια θα βρούμε πολύ καλύτερες αποδόσεις ....


Τωρα αναλύσεις δεν χωράνε σε τετοια δελτία καθώς πρόκειται για τζόκερ όπως τα χαρακτηρίζουμε κιόλας. Θα προσπαθήσω πάντως να δικαιολογήσω τις σκέψεις μου.ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΟΥΕΣΚΑ ..................  Χ  (3,25)
Μια πιθανή ισοπαλία νομίζω δεν θα στεναχωρούσε καμιά ομάδα αν το δει κανείς από βαθμολογικής οπτικής.

ΚΟΡΔΟΒΑ - ΧΙΡΟΝΑ .................  Χ (3,15)
Ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας, η μοιρασιά έχει μετρικό.

ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ ..............ημ.τελ  Χ/2 (3,90)
Καίγεται η Μπενφίκα για την νίκη καθώς κρίνεται ο τίτλος τις τελευταίες αγωνιστικές, η Μαρίτιμο είναι αδιάφορη βαθμολογικά αλλά θα το παλέψει το ματς καθώς είναι γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα της χώρας πως η Σπόρτινγκ θα επιβρεβεύσει την Μαρίτιμο αν καταφέρει να κόψει βαθμούς από τους Αετούς.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΟΥΝ. ΜΑΔΕΪΡΑ ..................Χ (2,55)
Η γηπεδούχος αν και αδιάφορη δεν θα ήθελε να στεναχωρήσει τους οπαδούς της ενώ η φιλοξενούνενη έχει ανάγκη τουλ'αχιστον τον ένα βαθμό.

ΣΙΟΝ - ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΫΣ .......ΟΒΕΡ 3.5  (2,55).
Αγαπάμε στα πολλά γκολ τους Μπόυς που στα 5 τελευταία ματς που έδωσαν, επιτευχθησαν σε αυτά 27 γκολ, 5+ γκολ μέσο όρο ανά ματς.

ΧΑΟΥΓΚΕΝΣΟΥΝΤ - ΜΟΛΝΤΕ ......ΟΒΕΡ 3,5 (2,88).
Νορβηγία. Ροντέο εσχάτως τα ματς της γηπεδούχου. Στ 4 τελευταία τους έχουν μπει 20 γκολ, μέσο όρο 5 τεμάχια ανά ματς. Η Μόλντε και αυτή ανοίγει τα ματς της.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ - ΤΕΠΛΙΤΣΕ ................ΟΒΕΡ 3,5 (2,70)
Τσεχία. Σκοράρουν γενικά και οι δυο, αν μπει ενα γκολ νωρίς το ματς θα ανοίξει. Οι γηπεδούχοι το θέλουν αλλά πίσω έχουν κενά.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ. - ΡΟΖΑΡΙΟ .....ημ/τελ. Χ/1 (5.25).
Αργεντινη. Με πολλές αλλαγές στην συνυεσή της η φιλοξενούμενη που θα ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει Λιμπαρταδόρες. Έστω και δύσκολα η γηπεδούχος μπορεί να το πάρει.

ΑΠΟΔΟΣΗ 8ΑΔΑΣ = 10,580 !!!

Ζητώ 3αδες, 7αδες και 8αδα = 65 στήλες

Μπορεί να παιχτεί πάρα πολύ φθηνά, έως και 6,5 ευρώ, αν αναλογιστώ ότι ο Stoiximan επιτρέπει να παιχτεί και 10 λεπτά η στήλη. (ΕΔΩ).
Την 8αδα, για όποιον θέλει, την πονταρουμε με λίιγο μεγαλύτερο πολλαπλασιαστή μια και δεν κοστίζει και αν έρθει μπορεί να προσφέρει τεράστια κέρδη.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ .. αφαιρεί σημεία απο το σύστημα.=================================================================================================================================

Essential SSL