Παρασκευή 28 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Αφιέρωμα: Ο κόσμος στηρίζει τις μεγάλες ομάδες

Αφιέρωμα: Ο κόσμος στηρίζει τις μεγάλες ομάδεςΠολλοί δεν έχουν σε ιδιαίτερη υπόληψη τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα, οι αριθμοί των εισιτηρίων που κόβουν οι μεγάλες ομάδες αυτών όμως, μας διαψεύδουν πανηγυρικά.
Αρχικά να διευκρινίσω πως μιλώντας για τα 3 καλύτερα πρωταθλήματα εννοούμε το Δανέζικο, το Νορβηγικό και το Σουηδικό. Το Δανέζικο έχει λήξει εδώ και λίγες μέρες, το Σουηδικό βρίσκεται σε φάση διακοπής ενός μηνός(ξανά ξεκινά στις 1 Ιούλη) ενώ το Νορβηγικό βρίσκεται στην 12η αγωνιστική και κάπου στα μέσα Ιούλη διακόπτεται κι αυτό για 20 περίπου μέρες.
Το Σουηδικό πρωτάθλημα ή αλλιώς Allsvenskan είναι αυτό με τον μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων από τα τρία, με έξι ομάδες της να συμπεριλαμβάνονται στις πρώτες δέκα της λίστας. 9.508 εισιτήρια στη Σουηδία, 6524 στη Νορβηγία, 6004 στη Δανία.
Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας

σχετικά με το θέμα μας, η Σουηδική Χάμαρμπι βρίσκεται στην 82η θέση σε όλη την Ευρώπη ξεπερνώντας ομάδες όπως η Λάτσιο, η Σουόνσι κτλ.
Λίγο πάνω από 24.000 εισιτήρια ο μέσος όρος της Χάμαρμπι από την Στοκχόλμη, με την συμπολίτισσα της Αικ να ακολουθεί με 4.500 εισιτήρια λιγότερα. Ρόζενμποργκ από Νορβηγία και Κοπενχάγη από Δανία, είναι οι άλλες δυο πρωτοπόρες στις χώρες τους
πηγή: http://www.fotbolldirekt.se/2017/06/11/allsvenska-klubbar-overlagsna-pa-skandinavien-lista-hammarby-topp/

Eπιμέλεια: Sef GeorgeEssential SSL