Κυριακή 12 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Προβάδισμα στα φαβορί

Προβάδισμα στα φαβορίΤις καλημέρες μου Φιλιππάκια ..

Έφτασαν μεσοβδόμαδα καμιά 70αρια νέα άλογα, θα έρθουν και κάποια λίγα το επόμενο Σάββατο καλώς εχόντων των πραγμάτων μεταξύ των οποίων και κάποια της δικής μας παρέας, έτσι για να αυξάνεται η ομάδα του νικητή του Ντέρμπι Ρεβάμπ.
Υπάρχει κίνηση. Θετικό αυτό και μεγίστης σημασίας για να μπορέσουμε να έχουμε ποιοτικότερες διαδρομές και γιατί όχι και περισσότερες ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις.
Σίγουρα ωστόσο ακόμα χρειάζεται προσπάθεια για να έρθουμε σε ικανοποιητικά επίπεδα..

Το σημερινό πρόγραμμα δεν ικανοποιεί από πλευράς πληρότητας. Έξι διαδρομές και πάμε στο ψητό ..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Διετείς και Τριετείς μέδεν φοράδες στα 1200 μέτρα, Ο ΦΕΙΔΙΑΣ είναι το άλογο που μου εμπνέει την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον όμιλο αυτό, Άλογο δοκιμασμένο κάμποσες φορές που δείχνει σταδιακή εξέλιξη από κούρσα σε κούρσα ενώ τα σημερινά μέτρα εκτιμώ ότι θα του ''ταιριάξουν'' αρκετά, Αουτσάιντερ θα είναι νομίζω , και στο δίδυμο να μπει καλά θα πληρώσει. Βελτιωμένο στο δεύτερο τρέξιμό του περιμένω τον ΧΑΝΤΕΕΦ που μαζί με τον ΦΟΞ ΧΑΠΥ θα είναι τα φαβορί της κούρσας. Ο τελευταίος σίγουρα έχει καλές δεξιότητες για το σημερινό γκρουπ , ωστόσο στο ντεμπούτο του στο Μαρκόπουλο παρουσίασε κάποιας παθολογικής φύσεως προβλήματα και απέτυχε . Στις προπονήσεις δείχνει άριστη φόρμα οπότε και μια δεύτερη ευκαιρία την αξίζει .. 3-5-4 .2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
Ίπποι 3+ ετών , Rating (0-55) στα 1000 μέτρα. Πιο έτοιμος ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ μετά την κούρσα που τράβηξε και περιμένω να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΠΑΡΑΣΤΙ ΝΤΑΝΣΕΡ είναι ίππος που περιμένω να κάνει καλή καριέρα στο Μαρκόπουλο και αν είχε εσωτερικότερο σταρτ πιθανόν να τον έδινα και πρώτη τύχη, θεωρώ ότι ακόμα και από το 8ο κουτί έχει μερτικό. Στο τιμ των υποψηφίων για νίκη μπαίνει και ο ΑΛΑΝΑΡΙ ενώ για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν αγνοώ τον ΚΟΒΕΡ ΤΖΑΡΤΖ. 2-1-3-6 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Ίπποι 3+, Rating 0-70 στα 2100 μέτρα. Aνοικτή κούρσα εδώ. Ελαφρύ προβάδισμα στον ΕΝΣΑΪΝ έναντι του ομόσταβλου ΝΕΪΣΑΝ. Αμφότεροι πάντως θα διεκδικήσουν τη νίκη. Εξελίξιμος ο ΦΕΝΖΑΛ μπορεί να πληρώσει πολλά με την παρουσία τους στο τρίο . 4-1-5 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

1575 μέτρα. ίδια τύχη σε ΜΕΝΤΙΣΙΑΜ ΝΤΡΗΜ , ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ και ΑΣΤΕΡΙΩΝ. Αν έπρεπε να κάνω κάποια επιλογή θα πήγαινα με την αναφερθείσα σειρά. Το τρίο αυτό έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης κατ΄εμέ. 4-1-2.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
Διετείς και Τριετείς νικητές μιας ιπποδρομίας. 1575 μέτρα. Εξαιρετικός στο νικηφόρο ντεμπούτο του στο Μαρκόπουλο ο ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ εκτιμώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα στα επιπλέον σημερινά μέτρα. Πιο ''κοντινός'' αντίπαλός του ο ΠΟΕΤΙΚ ΧΟΟΥΠ. Ενδεχόμενο καλής εμφάνισης θα αφήσω για τον ΜΑΪΚΡΟΝΑΪΖ. 3-2-5.


6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Διετείς και τριετείς φοράδες νικήτριες μιας ιπποδρομίας. 1200 μέτρα. ΣΕΝΣ ΟΦ ΝΤΑΪΡΕΞΙΟΝ , ΚΟΥΗΝ ΜΠΕΪΝΟΥΝΑ, ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΓΚΕΡΛ , ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ κατά σειρά προτίμησης... 4-3-2-6. 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 
Essential SSL