Σαββάτο 06 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Παραμονεύουν τα αουτσάιντερς..

Παραμονεύουν τα αουτσάιντερς..Γεια χαρά φιλιππάκια..

''Γεμάτο'' και ποιοτικό το σημερινό πρόγραμμα με 8 κούρσες υψηλού αγωνιστικού αλλά και στοιχηματικού ενδιαφέροντος.

Ανοιχτές κούρσες γενικά έχουμε και περιμένω πολλά αουτσάιντερ με την γενικότερη παρουσία τους στην άφιξη να μας δώσουν υψηλές αποδόσεις

Συνοπτικά θα πάω ..


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
1200 μέτρα. Αουτσάιντερ εδώ η ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ , μπορεί να βρει μια καλή θέση πάνω στη κούρσα και στην ευθεία να παλέψει για τη νίκη. Κάτι που ισχύει άλλωστε και για την φαβορί ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ. Μεταξύ άλλων δεν αγνοείται η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ.. 1-2-5.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
1400 μέτρα. ΦΡΕΝΤΣ.ΚΡΗΚ και ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης κατ΄εμέ. Σε άνοδο ο ΚΟΜ. ΠΡΟΤΖΙΟ. Δεν αγνοείται ο πρωτοεμφανιζόμενος ΝΤΑΝΣ ΤΟΥ ΦΡΗΝΤ... 6-3-1-2.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1100 μέτρα. Αουτσάιντερ εδώ ο οκταετής ΝΑΣΜΙ, ο οποίος μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα πολύ πιθανό γρήγορο ρυθμό και να έρθει στο τέλος με πολλές δυνάμεις κάνοντας την έκπληξη. Και στο δίδυμο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ, ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ και ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ έχουν μερτικό για τη νίκη.. 3-1-2-4.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
1400 μέτρα. ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ πρωτίστως και ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΪ εν συνεχεία οι βασικοί διεκδικητές της νίκης για μένα. Από τους υπόλοιπους ο ΜΠΟΜΠΙΟ.. 3-5-1.


5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1400 μέτρα. Προβάδισμα στον ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ που τον περιμένω φιτ στο τρίτο τρέξιμό του από ρεπό. Αν δεν κερδίσει αυτός μετά πολλοί θέτουν υποψηφιότητα για τη νίκη. Δικές μου επιλογές θα είναι οι ..ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ, ΑΪΜ ΓΟΟΥΚΙΝΓΚ ΧΙΑΡ, ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΕΡ.. σε μια κούρσα εξαιρετικά ανοικτή για τις τιμητικές τουλάχιστον θέσεις. 2-4-5-7 ..

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
1100 μέτρα. Εξαιρετικά ανοικτή κούρσα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των διετών διαγωνίζονται πρώτη φορά. Με γνώμονα τις προπονήσεις .. ΑΪΡΙΣ ΜΠΡΥΖ, ΤΖΥΠΣΥ ΡΟΚΕΡ, ΦΛΟΟΥΪΝΓΚ ΜΑΤΖ,.. 1-3-4 ..

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1400 μέτρα. Ακόμα μια πολύ ανοικτή κούρσα με πολλούς υποψηφίους για νίκη. Περιμένω να πληρώσει πολύ αυτή η κούρσα. Τρελίτσα εδώ. Μεγάλο αουτσάιντερ εδώ ο ΝΤΑΤΣΜΑΝ ΟΥΑΝ. Θεωρώ ότι έχει περιθώρια ανόδου. Δεν λέω να κερδίσει αλλά στο τρίο αν μπει θα πληρώσει πολλά.Ένα πιθανόν γρήγορο τέμπο ίσως τον ευνοήσει. ΑΛΑΝΑΡΙ και ΑΠΓΚΡΕΪΝΤ υποψήφιοι για τη νίκη. Δεν αγνοείται ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ... 7-5-2-8.

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
1400 μέτρα. Και εδώ ανοικτή πολύ κούρσα. Οι περισσότεροι μπορούν ακόμα και τη νίκη. Κατά σειρά προτίμησης .. ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ και ΦΑΟΥΣΤΟ για αρχή. Εν συνεχεία ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ και ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ .. 8-5-1-3 .


 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 
LIVE ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ...


Essential SSL