Πέμπτη 04 Ιουν 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικές ιπποδρομίες με κάποια αουτσάιντερς

Ελληνικές ιπποδρομίες με κάποια αουτσάιντερςΓεια χαρά φιλιππάκια .

Εντυπωσιακός προχθές ο ''δικός μας''  Ρεβάμπ κατάφερε να κατακτήσει με χαρακτηριστική ευκολία την μεγαλύτερη κούρσα της χρονιάς, το Ντέρμπι, και να υπενθυμίσω ότι δόθηκε από την στήλη πρώτη τύχη παρότι ήταν αουτσάιντερ.
Δόθηκε και ξερή η άφιξη του τετραπλού (ΕΔΩ) το οποίο και πλήρωσε πάρα πολύ καλά.

Πάμε στα σημερινά σχετικά συνοπτικά διότι οι Κυριακές είναι δύσκολες για μένα.. .

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΊΑ ..
1100 μέτρα. Αουτσάιντερ εδώ η πρωτοεμφανιζόμενη ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΓΚΡΛ , μου έχει αρέσει στις προπονήσεις αρκετά και δεν αποκλείεται να κοντράρει στα ίσια τις πιο έμπειρες και φαβορί της κούρσας ΝΟΣΤΡΟΒΙΑ και ΛΟΒΙΝΑ. ..6-5-4 ..

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
1100 μέτρα. Σε πιο ευνοϊκό όμιλο τώρα η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ και σε απόσταση της αρεσκείας της, θα της δώσω ελαφρύ προβάδισμα. Αν κάποιος επιθυμεί άλογο με υψηλές αποδόσεις και τύχη στην κούρσα , καλή επιλογή για μένα είναι η ΆΡΥΕ που σήμερα διαγωνίζεται με ευνοϊκότερο ισοζυγισμό. Μπορεί να βρεθεί στην άφιξη, και στο τρίο να μπει , μια χαρά θα πληρώσει. Σε φόρμα και με μετρικό για νίκη η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ. Ας μην αγνοηθεί ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ που μπορεί να μην είναι στα καλύτερά τους αλλά σίγουρα διαθέτει σπουδαία προσόντα για τέτοιου είδους διαδρομές. ...6-7-4-1 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
1575 μέτρα. Εξαιρετικά ανοικτή κούρσα με πολλούς υποψηφίους για υψηλή διάκριση. Κατά σειρά επιλογής .. ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ , ΣΑΦΦΑΑΧ, ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ, ΤΑΡΑΓΚΟΝ.. 2-4-3-6.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Αουτσάιντερ εδώ ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ. Είναι απο τους ταχύτερους του ομίλου, μπορεί να βρεθεί ακόμα και επικεφαλής και με σωστή κατανομή δυνάμεων να βρεθεί στην άφιξη και να πληρώσει καλά. Ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ δεν μπορεί να αγνοηθεί σε τέτοιους ομίλους. Ο ΠΑΜΠΛΟ θα είναι και αυτός αουτσάιντερ. Νομίζω η σημερινή σύνθεση διαδρομής ίσως τον βοηθήσει να βρεθεί σε μια επίκαιρη θέση και χωρίς ανακοπές βήματος. Πολλά περιθώρια εξέλιξης για τον ΦΛ. ΚΑΠΑΣΙΤΟΡ. Δεν αγνοείται ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ....2-1-9-6-5.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
2100 μέτρα. ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ και ΑΤΡΕΓΙΟΥ για τη νίκη. Ας ληφθεί στα υπόψη και ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ αν έχουν κάποια ατυχία οι προαναφερθέντες. 3-1-4.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
1575 μέτρα. Αουτσάιντερ ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ εδώ, για μένα έχει ακέραια τύχη , βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και έρχεται ήδη από νίκη. Χ.ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ έρχεται από ρεπό αλλά σίγουρα έχει καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ ενώ στις προπονήσεις δείχνει καλή φόρμα. Στο ''τιμ'' υποψηφίων για νίκη και ο ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ. Δεν αγνοείται ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ.. 1-6-2-5.


 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 

Essential SSL