Παρασκευή 10 Απρ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

73o Ντερμπι και πρόγραμμα για υψηλές αποδόσεις

73o Ντερμπι και πρόγραμμα για υψηλές αποδόσειςΓεια χαρά φιλιππάκια

Σχεδόν 10 μήνες έχουμε να τα πούμε εδώ από την ελληνική ιπποδρομιακή στήλη. Η Κυριακή δεν βολεύει, δεν είναι ιπποδρομιακή μέρα κατά την άποψή μου. Εμείς έχουμε μεγαλώσει με Δευτέρες , Τετάρτες και Παρασκευές.

Είπα σήμερα να ξεκλέψω λίγο χρόνο μια και έχουμε σπουδαίο πρόγραμμα με αιχμή το 730 ελληνικό Ντέρμπι...

Θα πληρώσουν μεγάλες αποδόσεις σήμερα οι κούρσες που είναι στην πλειοψηφία του και εξαιρετικά ανοικτές ώς προς τη νίκη.

Συνοπτικά ..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
Ποιοτικότερος όλων ο ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ εδώ μέσα, πιο έτοιμος πλέον και με ισχυρή ανάβαση . έχει ακέραια τύχη.  Καλές δεξιότητες στον όμιλο έχει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ. Δεν αγνοείται η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ...4-2-1-6
 
2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και τριετείς ίπποι χωρίς νίκη. Εξαιρετικά ανοικτή διαδρομή με πολλούς νεοεμφανιζόμενους. Κατά σειρά προτίμησης .. ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΤΖ, ΦΡΕΝΤΣΜΑΝΣ ΚΡΗΚ , ΦΕΙΔΙΑΣ , ΚΟΜ. ΠΡΟΤΖΙΟ .. 3-5-4-1 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Απόσταση 1575 μέτρα. Ελαφρύ προβάδισμα στον ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ έναντι του φαβορί ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ. Με δυναμική ίππευση στα πρώτα μέτρα μπορεί να βρεθεί στις δυο πρώτες θέσεις, και να μπει στην τελική ευθεία με καλύτερες προϋποθέσεις από το τελευταίο τρέξιμό του. Ανεβάζει στροφές ο δεύτερος που έρχεται από νίκη. Ωστόσο μπορεί να τους κοντράρει ο ΕΝΣΑΪΝ που στην μέρα του μπορεί να παρουσιάσει σπουδαίες δυνατότητες.. 2-5-6.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
1200 μέτρα. Θα δώσω προβάδισμα στον ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ που στην τελευταία του συμμετοχή έδειξε άνοδο φόρμας. Ο ΓΚΛΕΝ ΜΙΛΛΕΡ θα είναι αουτσάιντερ εδώ, ωστόσο θεωρώ ότι η απόσταση αυτή θα του ταιριάξει περισσότερο ενώ πιθανότατα να έχει πολλά περισσότερα να μας δείξει από όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Μου άρεσε στις προπονήσεις ο ΣΠΙΝ ΤΟΠ. Έχει την ποιότητα ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ αλλά δεν ξέρω αν επανέρχεται σε άριστη φόρμα μετά από μεγάλο ρεπό...2-3-6-1 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ..
Κύπελλο Αρτέμιδος, 1800 μέτρα. Ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη διαδρομή με 11 τριετείς φοράδες . Προβάδισμα στην ΣΕΝΣ ΟΦ ΝΤΑΪΡΕΞΙΟΝ που έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στο Μαρκόπουλο και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Καλές δεξιότητες για τον όμιλο εκτιμώ ότι έχει η ΓΚ. ΤΖΑΣΜΙΝ . Μεταξύ άλλων μερικό στην κούρσα έχουν και οι ομόσταβλες ΝΤΕϊ¨ΝΤΡΗΜ και ΦΡΗ ΓΟΥΙΛ...7-1-5-10,

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Το 73ο ΝΤΕΡΜΠΙ. Αουτσάιντερ εδώ ο ΡΕΒΑΜΠ, του οποίου έχω και αδυναμία. Τον έχω δει στις προπονήσεις όπου πήγε παρέα με πολύ δυνατό άλογο και δείχνει και αυτός ότι έχει δυνατότητες και περιθώρια σημαντικής εξέλιξης ενώ στο εξωτερικό έχει δείξει ευαρέσκεια στις μεγάλες αποδόσεις. Τα φαβορί της κούρσας ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΚΑΝΣ και ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ, που έδειξαν στο Κριτήριο μέρος των δυνατοτήτων τους, πρέπει να υπολογιστούν σημαντικά για τη νίκη. Εξελίξιμος και με δυνατότητες ο ΑΠΛΗΚΤΟΝ. Δεν αγνοείται ο ΔΕ ΝΤΡΗΜ... 8-5-6-2-3.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1200 μέτρα. Εξαιρετικά ανοικτή διαδρομή. Λογικά θα έχουμε πολύ γρήγορο τέμπο εδώ με πολλούς μέσα σπρίντερς. Κατά σειρά προτίμησης.. ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ , ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΪ, ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΣΤΑΝΤΖΑ.. 3-1-2-4 . 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 

Essential SSL