Παρασκευή 28 Φεβ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Κούρσες ανοικτές, από τζακ ποτ στο σκορ 6

Κούρσες ανοικτές, από τζακ ποτ στο σκορ 6Γεια χαρά φιλιππάκια ...

Το άλογο που τάραξε τα νερά την περασμένη ιπποδρομιακή προκαλώντας από μόνο του Τζακ Ποτ στο σκορ 6 ... εδώ στο sistimatakias.gr δόθηκε πρώτη τύχη !!! Δόθηκε και απόλυτο το φορκαστ που πλήρωσε 342 απόδοση . Όσα χρόνια παρακολουθώ ιπποδρομο δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου να έχει δοθεί από έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο ξερό φορκάστ με τόσο μεγάλη απόδοση !!!

Αυτά τα ολίγα και πάμε στην ουσία διότι είμαι αργοπορημένος σήμερα και χωρίς ελευθερο χρόνο.
Η στήλη αυτή εδώ λειτουργεί και υφίσταται στην ιστοσελίδα μας πάνω από 10 χρόνια (!) καθαρά από μεράκι και ανιδιοτελώς..

Εκκίνηση στις 17,00 .
Τζακ ποτ στο σκορ 6 το οποίο ξεκινά από την δευτερη ιπποδρομία .

Υψηλής δυσκολίας το σημερινό πρόγραμμα αόπου απουσιάζουν τα δυνατά στάνταρ ενώ κάποιες κούρσες είναι εξαιρετικά ανοικτές. Περιμένω μεγάλες αποδόσεις γενικά και απόψε.

Πολύ συνοπτικά σήμερα..


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Αουτσάιντερ εδώ η ΑΝΟΥΚ, με καλή εκκίνηση από το εσωτερικό σταρτ μπορεί να τεθεί επικεφαλής, να μπει στην ευθεία με προβάδισμα και να παλέψει μέχρι τέλους. Άνοδο φόρμας στην τελευταία συμμετοχή της η ΜΠΡ. ΑΚΟΛΕΪΝΤ. ... 1-6.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Kαι εδώ αρκετές υποψηφίες για πρωταγωνιστική εμφάνιση. Αουτσάιντερ μεγάλο εδώ η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΡΝΤΣ. Ήταν εξαιρετική στην τελευταία της νικηφόρο συμμετοχή σε πολύ πιο αδύναμο βέβαια όμιλο. Ωστόσο ήταν υπό πίεση από πολύ νωρίς και δεν έκοψε σε κάνενα σημείο το βήμα της πετυχαίνοντας αξίολογη χρονομετρική επίδοση. Δεν λέω να κερδίσει , όχι ότι θα με στεναχωρούσε, αλλά και στο τρίο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ (έρχεται από ατυχείς διαδρομές) και ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ φέρουν και αυτές ελαφρυά βάρη και έχουν μερτικό. Δεν αγνοείται η ΧΙΣΤ. ΙΒΕΝΤ. ... 4-5-7-1 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ακόμα μια πολύ αμφίρροπη διαδρομή. Κατά σειρά προτίμησης ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ , ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΡ , ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ . Για τα πολύπλοκα ο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ . 7-5-3-8.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Από ωραία νίκη σε αντίστοιχο όμιλο έρχεται ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ. Σε εκείνη την κούρσα ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ είχε κάποιες αρχικές ατυχίες που τον αναγκασαν να ακολουθεί αρκετά πίσω ενώ βρέθηκε πολύ κοντά στην άφιξη. Κούρσα με κούρσα βελτιώνεται ο ΣΟΥΟΡ.ΙΝ ΧΑΝΤ που έχει καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ. Μερτικό και ο ΝΑΣΜΙ ... 4-1-9-2 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Winter Challenge διετών. ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ πρωτίστως και ΔΕ ΝΤΡΗΜ εν συνεχεία μου άρεσαν πολύ στο ντεμπούτο τους και νομίζω θα παλέψουν για τη νίκη. Από κοντά και ο ΑΛΜΑΖ. ... 5-2-1 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
Έτοιμος πλέον θεωρώ ότι θα είναι ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΚΤΟΥΜΙ στην τρίτη συμμετοχή του από ρεπό. Θεωρώ ότι διαθέτει έστω και μικρή ποιοτική υπεροχή σε αυτόν τον όμιλο. Θα παίζονται πολλοί ίπποι οπότε και περιμένω να πληρώσει καλά σε περιπτωση που επικρατήσει. Από ωραία νίκη έρχεται ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ. Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ πιθανόν να τεθεί επικεφαλής σε αυτόν τον όμιλο και στην περίπτωση αυτή θα είναι δυνατός μέχρι και το φίνις. .. 1-5-2 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ανοικτή κουρσα . ο ΣΑΛΑΑΣΕΛ θα είναι αουτσάιντερ μεγάλο εδώ . Θεωρώ ότι αυτό το μελαγόσωμο άλογο έχει πολλά περιθώρια ανόδου ακόμου. Ο όμιλος είναι πολύ δυνατός. Δεν λέω να κερδίσει, όχι ότι αποκλείω, αλλά και στο τρίο να μπει θα πληρωσει καλά. Ανερχόμενος και ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΙΟΝ. Ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ απο το σταρτ νο1 μπορεί να τεθεί επικεφαλής και να παλέψει μέχρι τέλους. Ας μην αγνοηθεί ο ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΝΤΡΗΜ... 6-3-1-5.
 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 Essential SSL