Δευτέρα 18 Νοε 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ελληνικός Ιππόδρομος : Πρόγραμμα για υψηλές αποδόσεις

Ελληνικός Ιππόδρομος : Πρόγραμμα για υψηλές αποδόσειςΓεια χαρά φιλιππάκια .

Πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών, δυο από την Γαλλία και εν συνεχεία με άλλες 5 από το Μαρκόπουλο.

Εκκίνηση στις 16.05.

Πρόγραμμα χωρίς δυνατές βάσεις και με πολλές ανοικτές κούρσες. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι γενικά θα έχουμε υψηλές αποδόσεις.

1η Ιπποδρομία .
Γαλλία, Ντώβιλ . Ο RASPOUTIN είναι ανερχόμενος ενώ έχει δείξει ευαρέσκεια στο συγκεκριμένο στίβο και μέτρα. Από κει και πέρα DUNGANNON, AS DES FLANDRES, SHASLIKA...15-5-3-1.

2η Ιπποδρομία ..
Γαλλία , Ντώβιλ. Κατά σειρά προτίμησης.. DEGRISEMENT, RED SEA, KERAVNOS, SOHO UNIVERSE, ATTILAS.. 3-8-5-1-11.

3η Ιπποδρομία..
Μαρκόπουλο , διετείς και τριετείς θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη. 1000 μέτρα. Ο ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ κάνει ντεμπούτο σε έναν όχι ιδιαιτέρως δυνατό όμιλο και βάση της συμπεριφοράς του στις προπονήσεις εκτιμώ ότι έχει μερτικό. Ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ έχει παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα στις πρώτες συμμετοχές του , άφησε αρκετά πίσω πολλούς εκ των σημερινών αντιπάλων του  και πιθανόν να κατέβει και φαβορί. Έμπειρος και με καλές δεξιότητες σε τέτοιους ομίλους και στην μικρή απόσταση ο ΟΥΡΜΠ.ΣΟΟΥΛ. Ας μην αγνοηθεί ο πρωτοεμφανιζόμενος ΦΛΕΪΝΓΚ ΕΡΜΗΣ... 8-7-2-5 .

4η Ιπποδρομία..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ, 1575 μέτρα. Ανοικτή γενικά κούρσα με πολλούς υποψηφίους για πρωταγωνιστική διάκριση. Με αυτόν τον ισοζυγισμό θα στηρίξω τον ΝΕΪΣΑΝ. Σε συνεχή εξέλιξη ο ΜΑΚΚΑΑΡ. Για την έκπληξη ο ΒΑΡΑΝ που μπορεί να ευνοηθεί από την σύνθεση της διαδρομής τρέχοντας με τους πρώτους κατά την διάρκεια της κούρσας και να αποδειχτεί δυνατός μέχρι τέλους. Δεν αγνοείται ο ποιοτικός ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ ... 8-6-4-3.

5η Ιπποδρομία ..
Ο ΚΟΣΤΑ θεωρώ ότι έχει πολύ καλή ποιότητα για τέτοια γκρουπ. Ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ πιθανόν να οδηγήσει την κούρσα , να μπει στην ευθεία με τους πρώτους και εκείθεν να αποδειχτεί ανταγωνιστικός μέχρι τέλους. Για την έκπληξη ο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ. Η εξαιρετική φόρμα του ΙΜ ΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ δεν περνά απαρατήρητη.. σε μια κούρσα πολύ ανοικτή και με πολλούς υποψηφίους και για τη νίκη.. 7-2-6-9.

6η Ιπποδρομία..
Αουτσάιντερ πολύ μεγάλο εδώ η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ. Μου άρεσε πολύ στην τελευταία συμμετοχή της και ας τερμάτισε με τις τελευταίες. Ακολουθούσε πολύ πίσω και κάλυψε σημαντικό έδαφος στα τελευταία μέτρα δείχνοντας πολύ καλή φόρμα. Δεν λέω να κερδίσει, όχι ότι θα με στεναχωρούσε, αλλά και στο τρίο να μπει οι αποδόσεις θα είναι υψηλές. Από ωραία νίκη έρχεται η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΕΡΙΝΑ που θα έχει λογικά πρωταγωνιστικό ρόλο και στην σημερινή μεγαλύτερη απόσταση. Μερτικό εκτός των άλλων και στις ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ  και ΦΛ. ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ...8-6-4-2.7η Ιπποδρομία.
Από ωραία νίκη έρχεται ο ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ και τον περιμένω περαιτέρω βελτιωμένο. ΜΑΙΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ και ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ. Δεν αγνοείται ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ.. 7-1-4-6.Πιθανόν το άρθρο να ανανεωθεί με κάποιες ενδεικτικές προτάσεις για σκορ..

ANANΕΩΣΗ 16,10

Σκορ 4 ομαδικο .. 3,4,6,8 / 2,6,7,9 / 4,6,8 / 1,4,7  Κόστος 72 ευρω.

Σκορ 4 .. 3,4,6,8 / 2,6,7,9 / 4,6,8 / 7 Κόστος 24 ευρώ. 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 


Essential SSL