Παρασκευή 06 Δεκ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Μικρές αποστάσεις , προβάδισμα στους ταχύτερους .. (Ανανέωση με σκορ 16.10)

Μικρές αποστάσεις , προβάδισμα στους ταχύτερους .. (Ανανέωση με σκορ 16.10)Γεια χαρά φιλιππάκια ..

Χαμηλής γενικά ποιοτικής στάθμης πρόγραμμα 6 ιπποδρομιών αλλά με στοιχηματικό ενδιαφέρον..

Εκκίνηση στις 17,00, το σκορ 6 περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα , το σκορ 4 ξεκινά από την 3η.

1η Ιπποδρομία ..
Ανοικτή γενικά κούρσα στα 1100 μέτρα. Ελαφρύ προβάδισμα στην ΦΛ. ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ όπου από το εσωτερικότερο όλων σταρτ μπορεί να εκμεταλλευθεί την σημαντική αρχική της ταχύτητα , να βρεθεί μεταξύ των πρώτων κατά την διάρκεια της κούρσας και να παλέψει για τη νίκη. Αν δεν τα καταφέρει η προαναφερθείσα, νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες έχουν πάνω κάτω την ίδια τύχη. Με αυτόν τον ισοζυγισμό πάντως εκτιμώ ότι η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ δεν πρέπει να αγνοηθεί. Από μεγάλο ρεπό η ΝΤΟΝΤ ΤΕΛ ΧΕΡ αλλά σίγουρα έχει υψηλή ποιότητα για τέτοια γκρουπ. Δεν αγνοούνται οι υπόλοιπες. 4-5-6 .

2η Ιπποδρομία ..
Διετείς και τριετείς χωρίς νίκη. 1100 μέτρα. Ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ από τις πρώτες συμμετοχές του ήδη έχει φτάσει σε σπουδαίες χρονομετρικές επιδόσεις δείχνοντας παράλληλα ίππος.. πολλά υποσχόμενος. Θα του δώσω το προβάδισμα. Πιο κοντινός αντίπαλός του ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ που μπορεί στο ντεμπούτο του να έμεινε αρκετά πίσω του αναφερθέντος αλλά αναμένεται σημαντικά βελτιωμένος. Δεν αγνοείται ο ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ . Πολλοί νεοεμφανιζόμενοι μεταξύ των οποίων θα επιλέξω τον ΔΕ ΝΤΡΗΜ.....1-5-2-6.

3η Ιπποδρομία ..
1100 μέτρα. ΛΙΖΑ και ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ διαθέτουν σημαντική αρχική ταχύτητα, προσόν που στην συγκεκριμένη μπορεί να προσφέρει πλεονέκτημα. Η πρώτη μάλιστα αναμένεται να είναι αουτσάιντερ και αν τα καταφέρει θα πληρώσει καλά. Η ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ πιθανολογώ ότι έχει πολύ καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ. Για την έκπληξη η ΔΕ ΤΖΑΖ που σε αυτόν τον όμιλο γνώμη μου είναι να μην αγνοηθεί....8-5-3-4.

4η Ιπποδρομία ..
1100 μέτρα. ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ και ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ έχουν αρχική ταχύτητα, θα βρεθούν μεταξύ των πρώτων και περιμένω να πρωταγωνιστήσουν . Για την έκπληξη η ΦΛΟΥΕΡΕΣ. ΡΟΚ που στην μέρα της μπορεί να κάνει την έκπληξη. Θυμίζω ότι στην τελευταία συμμετοχή της είχε προηγηθεί της Μίλος Λας. Η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ αποτελεί σταθερή αξία σε τέτοιες διαδρομές.

5η Ιπποδρομία ..
Τετραετείς και άνω Στ' κλάσης. Ανοικτή κούρσα με πολλούς υποψηφίους και για τη νίκη! Ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ θα είναι αουτσάιντερ εδώ. Στο τρίο αν μπει θα πληρώσει καλά. Είχε κάποιες ατυχίες στο αρχικό τμήμα της κούρσας στην τελευταία συμμετοχή του. Αποσυντονίστηκε και έμεινε πολύ πίσω. Στην τελική ευθεία ωστόσο κάλυψε πολύ έδαφος δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι συγγενικοί ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ και ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡ έχουν δείξει παραπλήσιες δυνατότητες μέχρι στιγμής αλλά και καλή ποιότητα για τέτοια γκρουπ. Για την έκπληξη ο ΣΟΛΑΤΖΑΝ ... 5-3-1-7 .

6η Ιπποδρομία ..
διετείς και τριετείς φοράδες θα παλέψουν για την δεύτερη νίκη της καριέρας τους. 1300 μέτρα. Η ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ κόντραρε στα ίσια πρόσφατα πολύ πιο έμπειρες και δυναμικές φοράδες. Αντιμετωπίζει πολύ πιο ισχυρό όμιλο η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ αλλά έρχεται από σαρωτική νίκη 10 μηκών και στο βήμα της και οφείλω να την σεβαστώ. Καλές δεξιότητες σε τέτοιους ομίλους η ΧΑΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ. Δεν αγνοείται μεταξύ άλλων η ταχύτατη ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ... 3-8-6-7.

Πιθανόν το άρθρο να ανανεωθεί με κάποιες ενδεικτικές προτάσεις για σκορ..


SKOR 6 .... 4,5,6 / 1 / 3,5,8 / 1,2,6,7 / 1,3,5,7 / 3,8  κοστίζει 144 και μπορεί να παιχτεί σαν ομαδικξο σύστημα

SKOR 6 ... 4,5 / 1 / 5,8 / 1,6,7 / 1,3,5,7 / 3,8 κοστίζει 48 ευρώ

SKOR 6 οικονομικό ...4 / 1 / 5,8 / 1,6,7 / 5 / 3,8  κοστίζει 6 ευρώ 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 Essential SSL