Παρασκευή 10 Ιουλ 2020
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Αμφίρροπες διαδρομές υπόσχονται υψηλά κέρδη ..

Αμφίρροπες διαδρομές υπόσχονται υψηλά κέρδη ..Γεια χαρα φιλιππάκια ...

Αργοπορημενος σημαντικά σήμερα οπότε και θα πάω εντελώς αναφορικά ..

Αρκετές ανοικτές διαδρομές με πολλούς υποψηφίους για νίκη υπόσχονται μεγάλα κέρδη στα πολύπλοκα παοχνίδια.
Εκκίνηση προγράμματος στις 17,00 . Το σκορ 6 ξεκινά από την 2η ιπποδρομία, το σκορ 4 από την 4η.

1Η Ιπποδρομία ..
ΜΙΣ ΕΥΗ και ΕΞΤΡΙΜΛΥ οι δυο βασικές διεκδικήτριες της νίκης... 5-1 .

2η Ιπποδρομία..
Τετραετείς και άνω , κλάση ε' 1575 μ. Εξαιρετικά ανοικτή κούρσα με όλους τους υποψηφίους να έχουν ελπίδες διάκρισης .Ότι άφιξη να δω δεν θα μου κάνει εντύπωση, Με επιφύλαξη ξεκινώ από τον ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ που επικράτησε ισχυρών ίππως στην τελευταία του συμμετοχή.Θα είναι αουτσάιντερ και θα πληρώσει καλά ακόμα και στο δίδυμο αν μπει.  ΝΕΪΣΑΝ και ΛΑΚΝΑΟΥ έχουν πολύ καλές δεξιότητες για τέτοιους ομίλους. Μεταξύ άλλων δεν αγνοώ τον ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ ... 4-3-2-5 .

3η Ιπποδρομία..
Ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ από το Σταρτ Νο1 μπορεί να βρει μια καλή θέση πάνω στην κούρσα και να είναι δυνατός στην ευθεία. Σταθερή αξία ο ΝΑΣΜΙ σε τέτοιες κούρσες. Ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ πρέπει να υπολογιστεί ακόμα και για νίκη. Ο ΣΟΥΟΡ, ΙΝ ΧΑΝΤ πάλεψε έως κάποιο σημείο πρόσφατα και έχει προοπτική διάκρισης εδώ ώς μεγάλο αουτσάιντερ. ... 1-3-6-7.

4η Ιπποδρομία
Κατα σειρά προτίμησης ... ΑΓΓΕΛΟΣ και ΕΝΣΑΪΝ έχουν δείξει παρόμοιες δυνατότες εσχάτως και καλή ποιότητα για τέτοια γκρουπ.  Ο ΙΜΣΙΣ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ έδειξε πρόσφατα ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μερτικό και ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ  ... 1-2-5-3 .

5η Ιπποδρομία..
Τετρατείς και άνω Στ κλάσης , μέδεν 1300 μέτρα. Μέτριας ποιότητας ίπποι και σχετικά ασταθείς. Συμπερασμετικά ανοικτή κούρσα. Ο ΜΠΟΜΠΙΟ εκτιμώ ότι έχει περισότερες δυνατήτες από όσες μας έχει δείξει μέχρι στιγμης. ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ, ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ και ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜ έχουν μερτικό για τη νίκη μεταξύ άλλων. Ας μην αγνοηθεί ο ΠΑΜΠΛΟ που έχει καλές χρονομετρικές επιδόσεις στα μέτρα αυτα΄.. 4-3-2-1-7 .

6η Ιπποδρομία..
Τριετείς και άνω ΒΗΕ , 133μ. Εξαιρετικά ανοικτή με άπαντες να έχουν μερικό σημαντικής διάκρισης. Ότι και άφιξη να δω δεν μου κάνει εντύπωση. Μόνο αουτσάιντερ κοιτώ εδώ. Προσωπικά θα πηγαίνα με αυτούς που φέρουν ελαφρυά βάρη. Πολύ μεγάλο αουτσάιντερ εδω ο Ν, ΤΖΕΡΕΪΣΟΝ μπορεί να διακριθεί και στον πολύ πιο δυνατό σημερινό όμιλο. Δεν λέω να κερδίσει , όχι ότι θα με στεναχωρούσε, αλλά και στο τρίο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. Μερτικό και στους ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ και ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ. Δεν αγνοείται μεταξύ άλλων ο ΒΑΡΡΑΝ... 7-6-5-8

7η Ιπποδρομία.

Θα εμπιστευτώ τον ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ όπου έχει 6 νίκες σε 7 συμμετοχές στιν ελληνικό στίβο. Εν συνεχεια η κούρσα ανοίγει σημαντικά. ΜΕΝΤΩΡ , ΑΤΡΕΓΙΟΥ και ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ δεν αγνοούνται μεταξύ άλλων., 6 - 5-1-4. 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
 Essential SSL