Κυριακή 17 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Αμφίρροπες αναμετρήσεις υπόσχονται υψηλές αποδόσεις.

Αμφίρροπες αναμετρήσεις υπόσχονται υψηλές αποδόσεις.Γεια χαρά φιλιππάκια..

Δεν είναι το καλύτερο δυνατό κλίμα στο Μαρκόπουλο γενικά. Κάτι που έχει αντίκτυπο και στο αγωνιστικό σκέλος και εν συνεχεία στο παικτικό που φέρνει και έσοδα. Έτσι δεν γίνεται ... δουλειά .

Η γνώμη μου είναι πάντως ότι ο καθείς παίρνει αυτό που του αξίζει συνήθως και στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει 100% . Ο ιπποδρομιακός χώρος κατά την προσωπική μου άποψη αποτελείται σε ένα βαθμό από άτομα που δεν μπορούν να τον βοηθήσουν λόγω χαρακτήρα και παιδείας. Να ψοφησει η κατσίκα του γείτονα, να υποβαθμίσει γεγονότα που πιθανόν να φέρουν δυο νέους ανθρώπους στον ιπποδρομο επειδή η επιτυχία μπορεί να μην ήταν δική του, να κάνει κλίκες, να θεωρεί το χώρο τσιφλίκι του, στο πρακτορείο να πανηγυρίζει για άλογο που δεν έχει ποντάρει αλλά για χάσει τα λεφτα του αυτός που κάθεται δίπλα του..
Και όσο και να υπάρχουν κάποιοι που θέλουν, μπορούν, μάχονται να βοηθήσουν κάποια στιγμή θα κουνήσουν μαντήλι και αυτοί ..
Δεν υπάρχει μέλλον με τα υπάρχοντα δεδομένα. Γνώμη μου πάντα. 

Την περασμένη αγωνιστική προτείναμε ένα σκορ 6 ομαδικό με κόστος 144 ευρώ και όσοι φίλοι ακολούθησαν πληρώθηκαν 644 ευρω.

Καταδρομικά θα κινηθώ και χωρίς εκτενείς αναλύσεις.


Έξι ιπποδρομίες , πέντε από το Μαρκόπουλο και μια από την Γαλλία. Εκκίνηση προγράμματος στις 17.00.

1η ιπποδρομία ..
Ισχυροί τριετείς και άνω. 1800 μέτρα. ΛΑΚΝΑΟΥ και ΜΑΣΚΟΥΡ έρχονται από ωραίες νίκες ενώ θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια ανόδου τους. Σταθερή αξία σε τέτοιους ομίλους ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ .2-5-1 .

2η ιπποδρομία ..
1575 μέτρα. Ο ΜΑΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ έναι σε άριστη φυσική κατάσταση σύμφωνα με τις πρόσφατες συμμετοχές του, θα τεθεί επικεφαλής πιθανόν του ομίλου και με ορθή κατανομή δυνάμεων λογικά θα πρωταγωνιστήσει. Ο ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ σίγουρα δεν μας έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες στο και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποι δείγμα αυτ'ων σήμερα. Ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ είναι σε καλή κατάσταση και όταν βρει ευνοϊκές για αυτόν συνθήκες διαδρομής μπορεί να αιφνιδιάσει. Δεν αγνοείται ο ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ... 1-7-4-6.

3η ιπποδρομία ..
1575 μέτρα. Φοράδες που δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής σπουδαία προσόντα. Κατά σειρά προτίμησης .. ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΕΡΙΝΑ , ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡ., ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ , ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ... 7-2-1-6.

4Η ιπποδρομία..
1300 μέτρα Εντυπωσιακός στην δευτερη συμμετοχή του ο ΑΠΗΛΙΝΓΚ βγάζοντας και σπουδία χρονομετρική απόδοση στην απόσταση, Πιο κοντινός αντίπαλός του ΣΑΛΛΑΣΕΛ που είναι ίππος με πολλά περιθώρια ανόδου. Από εκεί και πέρα έχουμε πολλούς πρωτοδιαγωνιζόμενους και το τοπίο είναι θολό. Δεν αγνοώ τον ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ που έχει κάποια τρεξίματα στα πόδια του στον ελληνικό στίβο. Δεν αγνοείται μεταξύ άλλων ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΙΦ .. 1-5-4-6.

5η ιπποδρομια ..
Πολύ ανοικτή κούρσα με τους περισσότερους εκ των διαγωνιζόμενων να έχουν μερτικό ακόμα και για νίκη. Γενικά δεν νομίζω ότι θα έχουμε πολύ γρήγορο ρυθμό. Ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ θα βρεθεί μεταξύ των πρώτων κατά την διάρκεια της κούρσας , πιθανόν και να οδηγήσει, και με σωστή κατανομή δυνάμεων μπορεί να παλέψει για τη νίκη. Κάτι αναλογο ισχύει και για τον ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖ. Ο ΕΝΣΑΪΝ έχει δείξει καλές δεξιότητες για τέτοιους ομίλους. Για την έκπληξη ο ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ που δεν στερείται ποιότητας. Απλά να ανεφερω πως μερτικό στην κούρσα έχουν και τα υπόλοιπα άλογα.. 4-7-3-8.

6η ιπποδρομία ..
Γαλία, Τουλουζ, 3000 μέτρα. Ο μόνος που έχει αποδεδειγμένα καλή αποδοστικότητα στην απόσαση είναι ο WHISHING RUBY. ΜAROUSHE και CATS OF TREES  έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία για τέτοιους ομίλους. ...2-4-7.


Αν βρω χρόνο αργότερα ίσως ανεβάσω κάποιο προτεινόμενο σκορ..
 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
  
Essential SSL