Κυριακή 17 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Πολλαπλά ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο σκορ 6 υπόσχονται μοιρασιά πάνω από 150.000 ευρώ

Πολλαπλά ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο σκορ 6 υπόσχονται μοιρασιά πάνω από 150.000 ευρώΓεια χαρά φιλιππάκια ...

Πόλος έλξης το τριπλό(!!!) τζακ ποτ στο σκορ 6.
Πληρώνουν εδώ και καιρό οι κούρσες.
Κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και σήμερα καθώς έχουμε κάποιες αρκετά ανοικτές σε προγνωστικά αναμετρήσεις ενώ απουσιάζουν και τα ισχυρά στηρίγματα .
Αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα με 7 ιπποδρομίες. Ώρα εκκίνησης στις 17,00


Το σκορ έξι όπου αναμένεται να έχει κουμπαρά κοντά στις 150.000 ευρώ , ίσως και παραπάνω.
Το σκορ 6 ξενικά από την 2η κούρσα ενώ το σκορ 4 ξεκινά από την 3η Ιπποδρομία....

Δεν έχω χρόνο , καταδρομικά θα κινηθώ, συγχωρέστε με για όποια λάθη υπάρξουν στο κείμενο

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
ΜΕΝΤΩΡ, ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ .......3-1.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ιπποδρομία όπου μέχρι στιγμής οι ίπποι δεν έχουν δείξει και καμιά σπουδαία ποιότητα. Οπότε δεν θα εκπλαγω αν δω να γίνεται κάποια μικροέκλπηξη. Φαβορί και πιθανόν στανταράκι σε πολλά σκορ 6 η ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ. Δικαιολογημένα καθότι στο ντεμπούτο της απέδωσε δυναμικά αφήνοντας πολύ πίσω κάποιες απο τις σημερινές αντιπάλους της. Τα επιπλέον 200 (σημερα η κούρσα είναι στα 1400) μέτρα αλλά και γενικά το γεγονός ότι ίπποι με λίγα τρεξίματα στα πόδια τους μπορούν να ''ξεπεταχτούν'' απότομα με κάνει να υπολογίζω σοβαρά και την ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΟΡΙΑ που λόγω μικροτραυματισμού σε εκείνη την αναμέτρηση ο αναβάτης της σταμάτησε στο τέλος να την πιέζει. Σε αυτόν τον όμιλο ας μην αγνοηθεί η ΜΙΣ ΕΥΗ ... 2-4-5.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ισχυροί τριετείς και άνω σε μια πολύ ανοικτή διαδρομή. Με μεγάλες επιφυλάξεις λοιπόν.. Θα δωσω μικρό προβάδισμα στον  ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ που στα μάτια μου δείχνει ο πιο εξελίξιμος . Ένας πιθανόν γρήγορος βαθμός να ωφελήσει τον ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ . Ο ΚΡΙΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ με καλή εκκίνηση από το εσωτερικότερο όλων σταρτ μπορεί να βρεθεί στην πρωτοπορία και με σωστή κατανομή δυνάμεων να είναι ανταγωνιστικός μέχρι τέλους. Μεταξύ άλλων υπολογίσιμος και ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ.... 7-8-3-6.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Χαμηλής ποιοτικής στάθμης με ότι αυτό συνεπάγεται. Κατά σερορά προτίμησης.. ΜΠΟΜΠΙΟ , ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜ, ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ, ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ......3-4-5-1.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Αουτσάιντερ ο 12ετης ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ εδώ μέσα, παρά τα χρονάκια του δεν νομίζω ότι στερείται πιθανότητων σε έναν όμιλο με ''παθημένα''  άλογα. Δεν έτρεξε σύμφωνα με τις δυνατοτητές του ο ΠΑΛΙΟΡΚΗΤΗΣ στην τελευταία συμμετοχή. ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ και ΝΑΣΜΙ είναι τα φαβορί της κούρσας και δεν αγνοούνται....5-3-2-6

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ακόμα μια πολύ ανοικτή κούρσα. Αουτσάιντερ εδώ η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ λογικά. Στην απόσταση των 1000μ και από το σταρτ Νο 1 σε συνδυασμό με την μεγαλη ταχύτητά της με κάνουν να την βάλω στο παιχνίδι μου, Και στο δίδυμο να μπει θα πληρώσει πολλά. Εξελίξιμη ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ. Σταθερή αξία σε στις μικρές αποστάσει η ΜΕΪ ΣΚΑΪ. Δεν αγνοείται η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ.  3-6-2-1.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κατά σειρά προτίμησης ... Αουτσάιντεράκι ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΙΚ , μπορεί να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι στον όμιλο υπαρχουν πολλοί σπρίντερς που πιθανότατα θα ανοίξουν το ρυθμό. ΜΠΑΖΟΥΛΑ και ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡ έχουν διακριθεί και σε πιο ισχυρούς ομίλους από τον σημερινό. Δεν αγνοείται ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ.... 5-6-1-3.

Μια και τα χρήματα είναι πολλά θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες προσεγγίσεις για το σκορ 6 ..

2,4,5 / 7 / 1,3,4,5 / 2,3,4,6 / 2,3,6 / 5,6 .. κοστίζει 144 ευρώ και μπορεί να παιχτεί σαν ομαδικό συστημα από αρκετά άτομα μια και δεν νομίζω ότι αξίζει να ρισκάρει κάποιος πολλά χρήματα σήμερα καθώς θεωρώ τις κούρσες πολύ ανοικτές και δεν θα μου κάνει εντύπωση να δω νέο τζακ ποτ.

Πιο οικονομικό..
2 / 7 / 3,4 / 2,3,5,6 / 2,3,6  / 5,6 .. κοστίζει 24 ευρώ ..

Πιο πολύ ενδεικτικές είναι οι προτάσεις για το πως θα κινιόμουν προσωπικά από εκεί και πέρα ο καθείς είναι αρμόδιος για τα δικά του χρήματα ..

=========================================================

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 644 ΕΥΡΩ...


 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================

 
  
Essential SSL