Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Με τζακ ποτ στο σκορ 6

Με τζακ ποτ στο σκορ 6Γεια χαρά φιλιππάκια ..

Αργοπορημενος σήμερα και πάω στην ουσία απευθείας αφού πρώτα πω πως έχουμε τζακ ποτ στο σκορ 6.
Στις 16.10 ανοίγει το πρόγραμμα με δυο κούρσες από την Γαλλία και εν συνεχεία με άλλες πέντε από το Μαρκόπουλο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ..

1η Ιπποδρομία..
Γαλλία, κατά σειρά προτίμησης.. 6-10-2-1-3

2η Ιπποδρομία..
Γαλλία, Κατά σειρά προτίμησης.. ο Thousand Oaks έχει εξαιρετικό προφίλ. Στις 10 τελευταίες συμμετοχές της έχει 7 νίκες και 3 δευτεριές!  Αυτό και μόνο αρκεί ώστε να του δοθεί η πρώτη τυχη. Από εκεί και πέρα ανοίγει. Al Nectar, Red Puma, Miss DD, La Peregrina.... 1-6-2-5-10 .

3η ιπποδρομία..
Τετραετείς και άνω Ε' κλάσης. 1000 μέτρα. Ανοικτή γενικά διαδρομή. Θα δώσω την πρώτη τύχη στον ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ που τον θεωρώ ελαφρώς ανώτερο εδώ μέσα. ΦΑΟΥΣΤΟ και ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ ... 2-1-3.

4η ιπποδρομία ..
1400 μέτρα. Μέτριας ποιότητας ίπποι οπότε και στα δικά μου μάτια προβάλει θολή. Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ έχει καλή ποιότητα σε τέτοιους ομίλους. Η ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ μπορεί να αποδειχτεί πιο έτοιμη πλέον και να κάνει την εκπληξη στην άφιξη. ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ και ΤΑΟΥΑΛΗΦ  είναι και αυτοί υποψήφιοι ακόμα και για νίκη...3-6-2-1 .

5η ιπποδρομία..
Τριετείς και άνω φοράδες ΒΗΕ στα 1400 μέτρα. Πιο έτοιμη πλέον η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ θα της δώσω προβάδισμα, προχθές πιθανόν να ενοχλήθηκε από τον λασπώδη στίβο. Φάντασμα εδώ ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ, με αυτόν τον ισογισμό εκτιμώ μπορεί να πληρώσει καλά με την παρουσία της άφιξη. ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ και ΜΕΪ ΣΚΑΪ θα είναι εκ των φαβορί και δεν αγνοούνται.... 4-5-1-3 .

6η ιπποδρομία.
ΠΑΛΑΝΤΙΟ , ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ και ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΜΙ θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης σε μια κούρσα υωηλής ποιότητας. Από κοντά ο ΜΕΝΤΩΡ...... 7-1-2-4 .

7η Ιπποδρομία ..
ΚΥπελλο 28ης Οκτωβρίου με κάποιους από τους καλύτερους ίππους του ελληνικού ιπποδρόμου. Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ είναι αήττητος σε 7 συμμετοχές στο Μαρκόπουλο, πιθανότατα είναι ο πιο ισχυρός ίππος αυτη την εποχή και εκτιμώ ότι μπορεί να μείνει άήττητος. Εν συνεχεία ΦΑΣΤΝ, ΜΟΝΣΟΥΝ, ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ.... 3-5-4-6 .
 
   LIVE ελληνικές ιπποδρομίες ΕΔΩ  
 
=========================================================


 

Essential SSL