Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Παραμονεύουν τα αουτσάιντερ σε τζακ ποτ στο σκορ6

Παραμονεύουν τα αουτσάιντερ σε τζακ ποτ στο σκορ6Γεια χαρά φιλιππάκια ....

Οριακό πρόγραμμα έξι ημεδαπών ιπποδρομιών. Συμπαθητικό από στοιχηματικής οπτικής πρόγραμμα όπου λείπουν τα δυνατά στάνταρ ενώ κάποιες κούρσες προβάλλουν εξαιρετικά ανοικτές.
Το τζακ ποτ που δημιουργήθηκε την περασμένη αγωνιστική δίνει περαιτέρω ενδιαφέρον στο δημοφιλές παιχνίδι όπου αναμένεται να μοιραστούν κοντά στα 50,000 ευρώ.

Ώρα έναρξης στις 17,00. Το σκορ 6 περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα, το σκορ 4 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαετείς και άνω ΒΗΕ, 1200 μέτρα . Ανοικτή διαδρομή ακόμα και ως προς την υπόθεση .. νίκη. Ο ρυθμός της κούρσας εκτιμώ ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ επικράτησε πρόσφατα με χαρακτηριστική άνεση σε ανάλογης ποιότητας όμιλο στα 1300 μέτρα. Ο τρόπος που ξέφυγε στα τελευταία μέτρα με κάνουν να τον υπολογίζω στους βασικούς διεκδικητές της νίκης. Ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ πιθανολογώ θα τεθεί επικεφαλής του ομίλου, θα μπει στην ευθεία με προβάδισμα και εκείθεν θα παλέψει μέχρι τέλους. Ο ΝΑΣΜΙ σήμερα θα είναι αουτσάιντεράκι. Είναι άλογο με παθήσεις όμως στην μέρα του είναι ικανός ακόμα και για νίκη σε τέτοιους ομίλους. Μου άρεσε πολύ ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ στην τελευταία του συμμετοχή, όπου τρέχοντας ''4η ρόδα'' και ανεβάζοντας στροφές σχετικά νωρίς κατάφερε να διατηρήσει δυνατό βήμα μέχρι τέλους και να πρωταγωνιστήσει. Θεωρώ ότι είναι ένα αουτσάιντερ με καλή τύχη.. 1-2-5-3 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και πενταετείς Στ' και Ε' κλάσης αντίστοιχα στα 1300 μέτρα. Και εδώ ανοικτή πολύ κούρσα και το παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο. Καλά εκτιμώ ότι  θα πληρώνει ο ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του με πολύ καλές προσδοκίες και πρόσφατα παρα τις ατυχίες που είχε στο αρχικό σκέλος της κούρσας κατάφερε να πρωταγωνιστήσει έντονα. Τώρα περιμένω να έχει μια καλή θέση κατά την διάρκεια της κούρσας και στην ευθεία να αποδειχτεί σκληρός. Από κοντά και οι ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ, ΣΑΣΣΟΦΕΡΑΤΟ και ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ ..... 2-3-4-5 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τριετείς και άνω φοράδες ΒΗΕ στα 1200 μέτρα. Άριστες δεξιότητες για τέτοιους ομίλους η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ. Έχει προβάδισμα αλλά τα πολλά κιλά που φέρει στην σέλα της και η αποχή της θέτουν την επιλογή σχετικά επισφαλής όσον αφορά τη νίκη. Η ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ θα είναι αουτσάιντερ και αν  καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη τριάδα θα πληρώσει καλά. Η φόρμα της πάντως είναι σε υψηλό σημείο σύμφωνα με τα τελευταία τρεξίματά της. Η ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ είναι σε συνεχή άνοδο. Φάντασμα της κούρσα η ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ που θα πληρώσει πολλά να βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια. Δείχνει πρόοδο, εκτιμώ ότι θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις κατά την διάρκεια της κούρσας και συνυπολογίζοντας τα ελαφριά βάρη που φέρει μπορεί να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα... 1-5-4-6 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω Ε' κλάσης στα 1400 μέτρα. Η σταδιακή άνοδος που παρουσιάζουν ΝΕΪΣΑΝ και ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ είναι προφανής και χωρίς ατυχίες εκτιμώ αμφότεροι θα παλέψουν για τη νίκη. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ θα τεθεί επικεφαλής του ομίλου πιθανόν και με σωστή κατανομή δυνάμεων μπορεί να φανεί δυσκολοκατάβλητος μέχρι τέλους. Υπολογίσιμος και ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ .... 7-5-1-6.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1100 μέτρα, τριετείς και άνω ΒΗΕ. Ανοικτή γενικά κούρσα κατά την οποία θα κυριαρχήσει πιθανότατα έντονα γρήγορος ρυθμός. Ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ θα είναι μεγάλο αουτσάιντερ καθότι διαγωνίζεται με ισχυρότατους πλέον και πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους. Μου άρεσε πολύ στο δεύτερο νικηφόρο τρέξιμό του όπου έβγαλε και σπουδαία χρονομετρική επίδοση. Δεν λέω να κερδίσει εδώ μέσα, όχι ότι θα με στεναχωρούσε κάτι τέτοιο, αλλά και στο τρίο να μπει μια χαρά θα πληρώσει. Μερτικό στη νίκη και ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ που έρχεται από εύκολη επικράτηση και παρουσιάζει σημαντική πρόοδο . Ο ΠΑΡΤΙ ΤΑΪΓΚΕΡ έχει παλέψει σε πιο δυνατούς ομίλους και έχει μερίδιο παρά τα υψηλά βάρη που φέρει στη σέλα του. Από κοντά και ο ΧΑΛΒΙΝΤΑΡ.... 6-4-1-3.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διαδρομή στα 1100 μέτρα. Μέτριας ποιότητας ίπποι συν την παρουσία δυο νεοεμφανιζόμενων καθιστούν την κούρσα σχετικά ''θολή''. Με τις απαραίτητες επιφυλάξεις λοιπόν...
Η νεοεμφανιζόμενη  ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ δείχνει συμπαθητικά στοιχεία στις προπονήσεις για το επίπεδο του σημερινού ομίλου. Ταχύτατος και με ισχυρή ίππευση ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ θα είναι λογικά εκ των φαβορί. Ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ δεν στερείται δυνατοτήτων στον όμιλο. Φάντασμα η ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ και θα πληρώνει περιουσίες. Εκτιμώ ότι η απόσταση θα της ταιριάξει και σε συναδυσμό με το εσωτερικότερο όλων σταρτ μπορεί να βρεθεί σε επίκαιρη θέση και κοντά στο κάγκελο κατά την διάρκεια της κούρσας και να ξεμείνει στα πολύπλοκα.. 9-2-1-7.

Γενικά υπάρχουν φίλοι που ζητάνε να βάζω ενδεικτικά κάποιες προτάσεις σε σκορ κυρίως ή αν κάτι άλλο άλλο μου αρέσει.

Αν συμβεί αυτό το άρθρο θα ανανεωθεί το μεσημεράκι..


 
Essential SSL