Σαββάτο 16 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Ανοικτές κούρσες = Υψηλές αποδόσεις

Ανοικτές κούρσες = Υψηλές αποδόσειςΓεια χαρά φιλιππάκια ..

Μέσα σε όλες τις κούρσες ήμασταν την περασμένη αγωνιστική . Τρεις φίλοι μάλιστα μου έστειλαν δελτία με πιασμένο σκορ 6 και κέρδος 470 περίπου ευρώ.

Συνοπτικός αρκετά θα είμαι λόγω πίεσης χρόνου.


Ωραίο από στοιχηματικής οπτικής πρόγραμμα με πολλές ανοικτές κούρσες και πιθανολογώ ότι θα έχουμε μεγάλες αποδόσεις γενικά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το ιδανικό είναι να πάω με απλά παιχνίδια.

Οκτώ κούρσες από το Μαρκόπουλο.

Έναρξη προγράμματος στις 17,00.

Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4.
Το πρώτο περιλαμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δεύτερο τις κούρσες 5η - 8η.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ θα είναι αουτσάιντερ εδώ μέσα πιθανολογώ. Δεν νομίζω ότι υστερεί ποιοτικώς των σημερινών του αντιπάλων. Στο δίδυμο αν καταφέρει να μπει θα πληρώσει καλά. ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ και ΠΑΜΠΛΟ έχουν και αυτοί υψηλές βλέψεις.. 1-2-6-5.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Η ΦΛ. ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ υπερέχει σε ταχύτητα των αντιπάλων της , μπορεί να τεθεί επικεφαλής και με σωστή κατανομή δυνάμεων να πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλους. Πιο έτοιμη πλέον η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ενώ δεν αγνοείται η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ που έχει παλέψει σε πιο σκληρούς ομίλους..3-5-1 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
Εντυπωσιάζει στις προπονήσεις η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ και σε αυτόν όχι και πολύ απαιτητικό όμιλο θα της δώσω την πρώτη τύχη. Η ΑΝΟΥΚ είναι ταχύτατη και στις δυο τελευταίες συμμετοχές της ηττήθηκε στο τέλος. Θα διεκδικήσει και σήμερα την διαφεύγουσα νίκη της. Μου άρεσε στο ντεμπούτο της η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΓΟΥΕΪ , έχασε σημαντικό έδαφος στην αρχή της κούρσας αλλά έδειξε ωριμότητα κατά την διάρκεια αυτής δείχνοντας ότι έχει και πολλά περιθώρια ανόδου. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την ΕΞΤΡΙΜΛΥ... 2-1-4-3 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ και εν συνεχεία ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ έχουνε παρουσιάσει παρόμοιες δυνατότητες μέχρι στιγμής και είναι οι βασικοί διεκδικητές της νίκης. Πιο κοντινός αντίπαλός τους ο ΛΟΥΚΝΑΟΥ. Δεν αγνοείται ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ.... 5-2-4-6.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Σε σπουδαία φόρμα ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝ, έχει παλέψει και με πιο δυνατούς αντιπάλους . Ασταθής γενικά ο ΝΑΣΜΙ αλλά στην μέρα του .. υπολογίσιμος. Καλές δεξιότητες στον όμιλο μεταξύ άλλων οι ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ και ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ .. 1-6-7-2 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ τρέχει με καλό συσχετισμό βαρών ενώ αναμένεται ακόμα πιο έτοιμος μετά την κούρσα που ''τράβηξε''. Μεγάλο αουτσάιντερ εδώ ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ Πιθανόν να τεθεί επικεφαλής, να μπει στην ευθεία με προβάδισμα και εκείθεν να παλέψει μέχρι τέλους. Και στο τρίο να διασωθεί θα πληρώσει καλά. Μερτικό και ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ ενώ σε φόρμα είναι και ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ.. 5-7-2-1 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαιρετικά ανοικτή διαδρομή. Μου άρεσε ο ΝΤ ΝΙΡΟ στην τελευταία συμμετοχή του και παρά τις ατυχίες που είχε, πέτυχε πολύ καλή χρονομετρική επίδοση. Γενικά όμως έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Με καλή εκκίνηση μπορεί βρεθεί με τους πρώτους και να αποδειχτεί ανταγωνιστικός μέχρι τέλους.  Ο ΕΝΣΑΪΝ στα μέτρα αυτά θα είναι δυνατός. Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ έχει τα προβλήματά του, αν δεν ενοχληθεί από αυτά θα παλέψει και για νίκη. Φάντασμα ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ που θα πληρώσει πολλά αν χωθεί στα πολύπλοκα.. σε μια κούρσα αναφέρω ξανά πολύ ανοικτή ακόμα και για την υπόθεση της νίκης...4-3-6-5.

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
''Κλασική'' φοράδα η ΟΝΟΡΑΜΠΛ, παλεύει σε όλες τις συμμετοχές της και σπάνια λείπει από την άφιξη. Ανερχόμενη η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ , πιθανότατα να τεθεί επικεφαλής και να αποδειχτεί σκληρή μέχρι τέλους μια και έχει δείξει νε μη έχει πρόβλημα με την απόσταση των 1800 μέτρων. Πιο έτοιμη πλέον η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ που έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο Μαρκόπουλο με πολλές υποσχέσεις. Δεν αγνοείται η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ ... 3-8-4-1
 

Essential SSL