Σαββάτο 16 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Με διπλό ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο σκορ 6 ..

Με διπλό ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο σκορ 6 ..Χαιρετώ τα απανταχού φιλιππάκια ..

Nα πω καλή σεζόν καταρχάς.

Αυξημένες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου αυτό το καιρό οπότε και δεν εγγυώμαι ότι θα είμαι πάντα συνεπής εδώ στο site. Θα τo παλέψω ωστόσο.

Το διπλό ΤΖΑΚ ΠΟΤ που έχει προκύψει  στο σκορ 6 είναι πόλος έλξης ενώ τζακ ποτ έχει και το σκορ 4 .

Πρόγραμμα 6 ιπποδρομιών από το Μαρκόπουλο με έναρξη στις 17,00.

Συνοπτικά..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
1300 μέτρα,Ε' κλάση. Θεωρώ τον ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝ. ελαφρώς ανώτερο εδώ μέσα. Αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, όμως το καλοκαίρι έδειξε απαλλαγμένος από αυτά και σε κάθε συμμετοχή του έτρεχε και καλύτερα. Από κοντά και ο ασταθής αλλά ισχυρός στη μέρα του ΜΠΑΖΟΥΛΑ. Δεν αγνοείται ο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ ενώ ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ μπορεί να κάνει την έκπληξη με την είσοδό τους στα πολύπλοκα παιχνίδια....2-3-4-7 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και Τριετείς χωρίς νίκη. 1300 μέτρα. ΣΑΛΑΑΣΕΛ και ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ έχουν αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής στις πρώτες συμμετοχές τους στο Μαρκόπουλο. ΤΖΙΜ ΓΟΥΙΝΕΡ και ΑΠΗΛΙΝΓΚ έχουν βλέψεις για τετράδα... 6-3-7-1.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1400 μέτρα . Ανοιχτή γενικά διαδρομή. Αουτσάιντερ μεγάλο θα είναι εδώ ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΟΒ, όμως προσωπική γνώμη ότι με αυτόν τον ισοζυγισμό μπορεί να διεκδικήσει μια τιμητική θέση. Δεν λέω να κερδίσει , αλλά και στο τρίο να χωθεί οι αποδόσεις θα είναι τεράστιες.Εξαιρετική εμφάνιση στην τελευταία του συμμετοχή έκανε ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ όπου με αρχικές ατυχίες και τρέχοντας ''4η ρόδα'' πάλεψε για τη νίκη μέχρι τέλους. ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ και ΝΤ ΝΙΡΟ θα είναι εκ των φαβορί και έχουν μερτικό για την υπόθεση νίκης...8-1-4-3 .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Απόσταση 1100 μέτρα. Εδώ 4 φοράδες εκτιμώ ότι έχουν προβάδισμα για νίκη. ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ, ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ, ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ και ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ έχουν παρουσιάσει υπεροχή έναντι των υπολοίπων και εκτιμώ ότι θα παλέψουν μεταξύ τους για τη νίκη... 3-7-1-2.

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Τετραετείς και άνω ΣΤ' Κλάσης. 1300 μέτρα. Υπάρχουν και εδώ αρκετοί ίπποι με μερτικό για νίκη. Οι ομόσταβλοι ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡ και ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ έχουν αρχική ταχύτητα και καλή ποιότητα συνάμα για τέτοια γκρουπ. Πιθανόν να βρουν μια καλή θέση πάνω στην κούρσα, να μπουν στην ευθεία ξεμπλοκάριστοι και να παλέψουν για τη νίκη. Προσοχή στον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ που αν δεν ενοχληθεί από τις παθήσεις του μπορεί να παλέψει για υψηλή διάκριση. Δεν αγνοείται ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ....1-5-7-6.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Αήττητος σε 5 συμμετοχές ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ έχει παρουσιάσει κορυφαία αγωνιστικά προσόντα και εκτιμώ ότι μπορεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Από εκεί και πέρα η κούρσα ''ανοίγει'' πολύ. Δικές μου προτιμήσεις ... ΜΕΝΤΩΡ , ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ , ΠΑΛΑΝΤΙΟ . Ένας πιθανός πάντως αρκετά γρήγορος ρυθμός μπορεί να ευνοήσει τoν ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ ο οποίος θα πληρώσει πολλά με την είσοδό του στα πολύπλοκα παιχνίδια.. 7-3-2-8-5 
Essential SSL