Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Πρόγραμμα σε μικρή συσκευασία

Πρόγραμμα σε μικρή συσκευασίαΓεια χαρά φιλιππάκια ..

Σε ''οικονομική συσκευασία'' το αποψινό ελληνικό πρόγραμμα με 5 αναμετρήσεις από το Μαρκόπουλο και μια από την Αφρική .

Οι διαδρομές πάντως είναι εξαιρετικά ανοικτές, δεν υπάρχουν τα ακλόνητα στανταρ και πιθανολογώ ότι θα έχουμε και πολύ μεγάλες αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδια.

Έναρξη προγράμματος στις 16,35.
Το σκορ 6 περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα.
Το σκορ 4 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ..

Δεν έχω χρόνο , συνοπτικά θα πάω..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Αφρική, 1400 μέτρα σε Listed κούρσα. Κατά σειρά προτίμησης... ALFEO, JUST CHAOS, MARCH MUSIC, MADAME SPEAKER, NATIONAL PARK, ..... 1-11-13-12-8.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
1000 μέτρα. Πολύ ανοικτή διαδρομή . Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ θα είναι αουτσάιντερ εδώ. Είναι ταχύτατη όμως και η μικρή απόσταση ευνοϊκή για αυτήν. Περιμένω να τεθεί επικεφαλής και να είναι δυνατή μέχρι τέλους. Και στο τρίο να μείνει θα πληρώσει καλά. Η ΣΑΝΣ ΕΛΥΖΕ έτρεξε διακριτικά πρόσφατα από τεράστιο ρεπό και την περιμένω πιο δυνατή. Μεταξύ άλλων μερτικό έχει και η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ που είχε κάποιες ατυχίες στην εκκίνηση στην τελευταία της συμμετοχή. Εξαιρετικά φορμαρισμένη η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ..... 4-6-3-2.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ.
1200 μέτρα. Αουτσάιντερ εδώ λογικά ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ. Στην τελευταία του συμμετοχή ήταν εντυπωσιακός στο φίνις σε ανάλογης ποιότητας όμιλο. Αν καταφέρει να μπει στο δίδυμο θα πληρώσει καλά. Ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ είναι εξελίξιμος και ακόμα δεν έχει δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Με αυτα τα κιλά στην σέλα του μερτικό και ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ. Δεν αγνοείται ο ΚΡΙΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ. .... 7-4-6-3.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ...
1200 μέτρα . Εξαιρετικά ανοικτή κούρσα στα μάτια μου. Αουτσαίντερ ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΟΥΡ μου άρεσε στο τελευταίο τρεξιμό του σε μεγαλύτερη απόσταση και αργά αλλά σταθερά βελτιώνεται σε κάθε συμμετοχή του. Από ωραία νίκη ο Ο ΤΖΙΝΟ, πιθανότατα έχει καλές δεξιότητες και σε αυτόν τον ανώτερο όμιλο. Σταθερά τρέχει ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΑΤΟ εδώ και καιρό. Για την έκπληξη ο ΑΓΓΕΛΟΣ... 1-7-3-11

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1200 μέτρα. Προβάδισμα στο ΝΑΣΜΙ. Αξιόμαχος και σταθερός ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ. Ανώτερος αλλά ''παθημένος'' ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ. Δεν αγνοείται ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ. ..3-2-1-6.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1200 μέτρα. Ανώτερος εδώ ο ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝ. έδειξε ανακαμψη φόρμας στην τελευταία συμμετοχή του και θα του δώσω το προβάδισμα. ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝ. και ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ οι πιο κοντινοί αντιπαλοί του. Δεν αγνοείται ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ... 4-3-2-1.


 
Essential SSL