Κυριακή 24 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Παραμονεύουν τα αουτσάιντερς

Παραμονεύουν τα αουτσάιντερςΠολύ αργοπορημένος σήμερα και θα πορευτώ απλά αναφορικά..

Ελκυστικό και δύσκολο γενικά πρόγραμμα όπου πιθανότατα θα προσφέρει πολύ μεγάλες αποδόσεις..


Οκτώ κούρσες από το Μαρκόπουλο.
Έναρξη προγράμματος στις 17,00.

Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.


1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1400 μέτρα. Αουτσάιντεράκι θα είναι εδώ λογικά ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ εξαιτίας της πρόσφατης αποτυχίας του. Είχε σημαντική ατυχία ωστόσο στην εκκίνηση τότε. Εκτιμώ ότι η φόρμα του είναι σε καλό σημείο, με στρωτή εκκκίνηση μπορεί να βρεθεί μεταξύ των πρώτων και να αποδειχτεί δυνατός μέχρι τέλους. Διακριτικά έτρεξε στο ντεμπούτο του ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ, τον περιμένω πιο δυνατό ενώ στα σημερινά επιπλέον μέτρα πιθανολογώ θα είναι πιο αποδοτικός. Καλή φυσική κατάσταση έδειξε στην τελευταία συμμετοχή του ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ, τον οποίο είχαμε προτείνει και ο οποίος πλήρωσε πολλά με την είσοδό του στο δίδυμο. Αουτσάιντερ μεγάλο ο ΠΑΜΠΛΟ έχει τα φόντα να αιφνιδιάσει με την παρουσία του στην άφιξη. ..4-5-1-3 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ανοικτή γενικά κούρσα. 1100 μέτρα. Η ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ θα είναι αουτσάιντερ εδώ. Δε νομίζω ότι μας έχει δείξει τις πραγματικές της συνατότητες μέχρι στιγμής. Διαθέτει σημαντική αρχική ταχύτητα , μπορεί να τεθεί επικεφαλής και στην σημερινή μικρή απόσταση μπορεί να αποδειχτεί ανταγωνιστική. Η ΑΡΥΕ προηγήθη πρόσφατα πολλών συνερινώ αντιπάλων της. Μερτικό και για νίκη η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ. Δεν αγνοείται η ΟΛΙΑΝΝΑ.. 5-3-2-1 .

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Προβάδισμα στον ΜΑΣΚΟΥΡ, θεωρώ ότι είναι ο πλέον εξελίξιμος εδώ μέσα και ότι έχει γενικά πολύ καλές δεξιότητες για τέτοια γκρουπ. Από εκει και πέρα η κούρσα ανοίγει πολύ και ειδικά αν για κάποιο λόγο αποτύχει ο προανεφερθείς.  Πιο δυνατός στο δευτερο τρεξιμό του από ρεπό αναμένω να είναι ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ. Σταθερότατος ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΪΝΓΚ περιμένω και σήμερα να διακριθεί. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ..... 1-7-4-2  .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κούρσα φωτιά με την πλειοψηφία των διαγωνιζόμενων να έχουν μερτικό ακόμα και για τη νίκη. Αουτσάιντερ πολύ μεγάλο λογικά θα είναι η ΜΠ. ΣΑΟΥΕΡ . Μου έχει αρέσει αυτή η φοράδα στα πρώτα τρεξίματά της στο Μαρκόπουλο, την θεωρώ ραγδαία εξελίξιμη και ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη σήμερα με την παρουσία της στην άφιξη. Δεν λέω να κερδίσει, όχι ότι θα στεναχωρηθώ, αλλά και στο τρίο αν μπει μια χαρα θα πληρώσει. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ. Σταθερή αξία σε τέτοιες κούρσες η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ. Από κοντά μεταξύ άλλων και η ΧΑΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ..... 8-5-4-10 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
Δύο τρεξίματα, δυο νίκες η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ μέχρι στιγμής δείχνει φοράδα με πολύ καλές δεξιότητες για τέτοιες κούρες οπότε και της δίνω το προβάδισμα. Άρεσε η ΦΛΗΤ. ΦΡΑΝΣ. στην τελευταία νικηφόρα συμμετοχή της. Στο κόλπο και η ΣΠΑΡΤΗ. Δεν αγνοείται ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ. Η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ για τις πίσω θέσεις μεταξύ άλλων... 9-4-6-5.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κούρσα με ισχυρούς ίππους. Ο ΑΤΡΕΓΙΟΥ με αυτόν τον ισοζυγισμό έχει ακέραια τύχη. ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥ ΜΗ και ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ θα παλέψουν και αυτοί για νίκη. Από τους υπόλοιπους δεν αγνοείται ο ΡΕΜΙΝΙΣ.  ... 4-2-1-8.

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ .
Ακόμα μια πολύ ανοικτή σε προγνωστικά κούρσα. Αουτσάιντερ ο ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ εξαιτίας ίσως της τελευταίας αποτυχημένης του συμμετοχής. Είχε ατυχίες όμως στην εκκίνηση της κούρσας, έμεινε πολύ πισω και έχασε κάθε τυχη. Στο δίδυμο αν μπει θα πληρωσει καλά. ΕΝΣΑΪΝ και ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤ. έχουν μερτικό και για νίκη. Κάτι που ισχύει μεταξύ άλλων και για τον ΤΣΑΜΠ. ΧΑΡΜΠ. .... 5-7-3-1.

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ , ΝΕΪΣΑΝ , ΦΑΟΥΣΤΟ, ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ.... 4-5-2-7.


Essential SSL