Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Πρόγραμμα για μεγάλες αποδόσεις και σήμερα

Πρόγραμμα για μεγάλες αποδόσεις και σήμεραΓεια χαρά φιλιππάκια...

Μια χαρά πήγαμε προχθές. Μάλιστα στο πινακάκι μπανκας προτάθηκε με 20 ευρω κόστος το σκορ 4. Όσοι ακολούθησαν (έλαβα και κάποια μηνύματα από φίλους που απλά έκαναν μια αντιγραφή) κέρδισαν 340 ΕΥΡΩ. (ΕΔΩ)

Σε ''οικονομική συσκευασία'' το αποψινό ελληνικό πρόγραμμα με 5 αναμετρήσεις από το Μαρκόπουλο και μια από τη Γαλλία .

Οι διαδρομές πάντως είναι εξαιρετικά ανοικτές, δεν υπάρχουν τα ακλόνητα στανταρ και πιθανολογώ ότι θα έχουμε και πολύ μεγάλες αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδια.

Έναρξη προγράμματος στις 16,45.
Το σκορ 6 περιλαμβάνει όλο το πρόγραμμα.
Το σκορ 4 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Γαλλία. Τετραετείς και άνω σε κούρσα Listed στα 3000 μέτρα.
O TRIP TO RHODOS έχει αποδείξει πως δεν έχει πρόβλημα με τόσο μεγάλες αποστάσεις και είναι ο μόνος ίππος της κουρσας που έχει ήδη νίκη σε αυτά τα μέτρα. Τρεις νίκες και τρία πλασαρίσματα σε 7 συνολικά συμμετοχές ο ALJEZEERA που δείχνει ισχυρός και εξελίξιμος. Διακρίσεις σε ανάλογης δυναμικότητας αναμετρήσεις και σε παρόμοιες αποστάσεις έχει ο CASTERTON. Στο κόλπο για τη νίκη και ο CALLED TO THE BAR που έχει παλέψει και σε ισχυρότερες Γκρουπ αναμετρήσεις.. 1-4-2-5 .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαιρετικά ανοικτή. Οι περισσότεροι ίπποι μπορούν και τη νίκη. Αουτσάιντερ σχετικά μεγάλο θα είναι εδώ η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ. Μου άρεσε στο πρόσφατο τρεξιμό της ενώ στα τελευταία μέτρα είχε και μια σημαντική παρενόχληση. Στο τρίο αν μπει θα πληρώσει πολύ καλά. Η ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ δεν διεπεται από σταθερότητα αλλά σίγουρα στην μέρα της έχει υψηλές βλέψεις σε τέτοιες αναμετρήσεις. Στα καλύτερά της είναι η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ ενώ σαν αναφορά και μόνο να επανάλαβω ότι όλες έχουν μερτικό ακόμα και για τη νίκη.....6-3-5.....

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
1000 μέτρα και προβλέπεται συναρπαστική μάχη. Αν εξαιρέσω την Πετικ. Παϊρατ .. οι υπόλοιπες 10(!) έχουν μερτικό, άλλη λιγότερο άλλη περισσότερο, στη νίκη. Με τις απαραίτητες επιφυλάξεις λοιπόν... η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΈΪΝΤΥ έχει παλέψει με πιο ισχυρές φοράδες στο παρελθόν, θα είναι αουτσάιντερ σήμερα και έχει θαρρώ μια αξία να παιχτεί. Αν ήταν μεγαλύτερη απόσταση πιθανότατα να έδινα πρώτη τύχη την ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ την οποία και θεωρώ ως την πλέον εξελίξιμη σε αυτόν τον όμιλο. ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ και ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ μπορούν να εκμεταλλευθούν τα εσωτερικά σταρτ και την ταχύτητά τους, να βρουν μία καλή θέση πάνω στη κούρσα και να αποδειχτούν δυνατές μεχρι τέλους. Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ που έδειξε σπουδαία φόρμα πρόσφατα πιθανόν να δικαιούται να τοποθετηθεί πιο ψηλά στις προτιμήσεις αλλά το σταρτ Νο10 και οι πολλές ταχύτατες φοράδες που ξεκινούν εσωτερικότερα αυτής ίσως της δυσκολέψουν ελαφρώς το έργο της χωρίς αυτο να σημαίνει ότι στερείται τύχης... 7-5-8-6-(2)  .

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Διετείς και Τριετείς χωρίς νίκη. 1575 μέτρα. ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΙ και ΤΖΑΡΙΚ έχουν αφήσει καλά δείγματα στα πρόσφατα τρεξίματά τους. Πολύ καλά λόγια ακούω και για τον νεομφανιζόμενο ΣΑΛΛΑΣΕΛ όπου ως μονοετής είχε αγοραστεί πάνω από 100.000 ευρώ κάτι που ισχύει για τον επίσης υπολογίσιμο στη κούρσα ΓΚΑΡΛΙΖΕΝ... 5-4-3-1.

5H ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Ευνοϊκα ισοζυγισμένος εδώ ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ, έχει δείξει καταλληλότητα στις μεγάλες αποστάσεις (2100μ είναι η κούρσα), είναι σε φόρμα και έχει μερτικό. Ο ΔΑΝΑΟΣ θα είναι αουτσάιντερ. Εκτιμώ θα παρουσιαστεί βελτιωμένος μετά την ενθαρυντική κούρσα που ''τράβηξε'' πρόσφατα. Γενικά η αναμέτρηση δεν έχει γρήγορους πολύ ίππους, θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις, πιθανότατα να μπει στην τελική ευθεία με προβάδισμα και να αποδειχτεί δυνατός μέχρι τέλους. Ο ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ έτρεξε βελτιωμένα πολύ πρόσφατα με χρήση παρωπίδων δείχνοντας άριστες δεξιότητες για τέτοιους είδους αναμετρήσεις. Δεν αγνοείται ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ. Αναφορικά να πω ότι μερτικό έχει και ο Κοραλ Τζεμ. .. 6-3-5-4 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ....
Ακόμα μια πολύ ανοικτή αναμέτρηση. Αουτσάιντερ εδω ο ΒΑΡΡΑΝ. Πρόσφατα άφησε κάποια έντονα δείγματα ανάκτησης φόρμας. Το άλογο αυτό πριν από καιρό έτρεχε με κάποια από τα κορυφαία του ιπποδρόμου (βλ. Ατρέγιου,κ.α). Και στο δίδυμο αν μπει θα πληρώσει καλά. Ο ΓΕΟΥΣΤ. ΓΚΡΟΟΥΒ έρχεται από πειστική νίκη. Με σωστή κατανομή δυνάμεων ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ μπορεί να αποδόσει πολύ καλύτερα από ότι στην πρόσφατη συμμετοχή του. Μερτικό μεταξύ άλλων και ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤ. ..4-2-3-5.
 
Essential SSL