Σαββάτο 23 Φεβ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

O MESMERISM και τα αουτσάιντερς

O MESMERISM και τα αουτσάιντερςΠολύ αργοπορημένος σήμερα και θα πορευτώ απλά αναφορικά..

Ελκυστικό και δύσκολο γενικά πρόγραμμα όπου πιθανότατα θα προσφέρει πολύ μεγάλες αποδόσεις..


Οκτώ κούρσες από το Μαρκόπουλο.
Έναρξη προγράμματος στις 17,00.

Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.

ΔΕΝ εχω χρόνο , παω αναφορικά..

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Υπερέχει ποιοτικά ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ κατά την προσωπική μου άποψη και περιμένω να βρεθεί κοντά στη νίκη. ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ, ΜΕΝΤΩΡ και ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ ακολουθούν σε προτίμηση. 3-4-1-6  .

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Προβάδισμα σε ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ και ΧΑΪ ΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ. Δεν αγνοείται ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ. ..4-1-2-6.

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαιρετικά ανοικτή και ότι και να δω δεν θα μου κάνει εντύπωση. Αουτσάιντερ μεγάλο ο ΠΑΜΠΛΟ. Δεν λέω να κερδίσει αλλά και στο τρίο να μπει θα πληρώσει πολλά. Από κοντά και οι.. Ο ΤΖΙΝΟ , ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ. ..... 5-6-1-9.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

Αουτσάιντερ ο ΕΝΣΑΪΝ είναι σε φόρμα και σε αυτά τα μέτρα μπορεί να τρέξει δυνατά. ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ, ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ και ΝΕΣΤΟΡΑΣ σε μια τετράδα που πιθανότατα θα συνθέσει το τετραπλό... 4-2-3-1 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Η ΓΚΕΪΖΙΝ προηγήθηκε σημαντικά των περισσότερων σημερινών αντιπάλων της και πρέπει να θεωρείται το άλογο του διδύμου. Σημαντικές ατυχίες είχε η ΑΝΟΥΚ και την περιμένω βελτιωμένη. ΕΛΕΝ ΜΠΡΟΥΚ και ΣΙΡΕΝΣ ΧΑΡΜΟΝΥ ακολουθούν σε προτίμηση. 3-2-4-9.

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ περιμένω να τεθεί μεταξύ των πρώτων και να πρωταγωνιστήσει. Αουτσάιντερ ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ, δείχνει να ανεβάζει στροφές και θα πληρώσει καλά με την παρουσία του στην άφιξη. Στο κόλπο και ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ με τον ΑΣΤΕΡΙΩΝ χωρίς να αγνοούνται και κάποιοι άλλοι ίπποι όπως είναι ο Μαννερς Πληζ κ.α. ... 6-8-4-3 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΔΡ.ΓΚΟΥΝΤΧΕΝΤ, ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ, ΜΕΪΛΥΝ, ΝΑΚΑΑΡ κατά σειρά προτίμησης... 2-5-1-8.

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Αουτσάιντερ η ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ μεγάλο. Πιθανότατα να οδηγήσει την κούρσα η οποία δεν έχει πολλές σπρίντερ μέσα. Δεν αποκλείεται να επιβάλλει το ρυθμό της και να αποδειχτεί δυνατή μέχρι τέλους. Στο τρίο αν μπει θα πληρώσει πολλά. Από κοντά και οι...  ΣΠΑΡΤΗ, ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣ., ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ, ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ .... σε μια κούρσα εξαιρετικά ανοικτή όπου όλες έχουν μερτικό ακόμα και για τη νίκη κατά την προσωπική μου αποψη... 5-6-7-4-2.
Essential SSL