Τρίτη 26 Μαρ 2019
Για να μπορείτε να δείτε τα Private Picks Sistimatakias κάντε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ στην ιστοσελίδα μας !

Πρόγραμμα για μεγάλες αποδοσεις ..

Πρόγραμμα για μεγάλες αποδοσεις ..Πολύ αργοπορημένος σήμερα και θα πορευτώ απλά αναφορικά..

Ελκυστικό και δύσκολο γενικά πρόγραμμα όπου πιθανότατα θα προσφέρει πολύ μαγάλες αποδόσεις..


Οκτώ κούρσες από το Μαρκόπουλο.
Έναρξη προγράμματος στις 17,00.

Το σκορ 6 ξεκινά από την 3η ιπποδρομία ενώ υπάρχουν και δυο ενδεχόμενα πονταρίσματος στο Σκορ 4. Το πρώτο περιλάμβάνει τις κούρσες 1η-4η και το δευτερο τις κούρσες 5η - 8η.

1Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ- ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ - ΚΙΣ ... 3-1-4.

2Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΜΑΣΚουρ και ΝΤ ΝΙΡΟ έρχονται από επιβλητικές νίκες . Ο ΚΟΥΙΝΤΕΟ επιστρέφει σε απόσταση που μπορεί να ανταπεξέλθει. Από κοντά , μεταξύ άλλων (Χεβενς Ροκ, Νέισαν) και ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ...5-6-1-3. 

3Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

Ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη στις ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ και ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ. Επεται από κοντ'α και η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ. Για την έκπληξη στα πολύπλοκα η ΣΠΑΡΤΗ.... 3-6-1-4.

4Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..

Ανοικτή πολύ κούρσα και λογικά θα πληρώσει καλά. Πολλοί υποψήφιοι για τη νίκη. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ θα είναι πελώριο αουτσάιντερ, δεν λέω να κερδίσει, και στο τρίο να μπει θα πληρώσει πολλά. Πολύ καλή ποιότητα στη κούρσα έχει ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤ. . Από νίκη ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ. Σε καλή κατάσταση ο ΖΗΤΗΣ... 3-4-1-8 .

5Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή. όποιος και να κερδίσει δεν θα μου κάνει εντύπωση. Περιμένω πελώριες αποδόσεις στα πολύπλοκα παιχνίδια. Αουτσάιντερ μεγάλο ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ. Ο πιθανότατος πολύ γρήγορος ρυθμός της κούρσας καθότι υπάρχουν πολλοί σπρίντερς εκτιμώ θα τον ευνοήσει. Η φόρμα του είναι σπουδαία και περιμένω στα τελευταία μέτρα να έρθει με δυνάμεις. Δεν λέω να κερδίσει, όχι ότι θα με στεναχωρήσει, και στο τρίο να μπει θα πληρώσει πολλά.  Από τους υπόλοιπους ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ , ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ , ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ ... 8-3-2-4 .

6Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κριτήριο Τριετών. Κατά σειρά προτίμησης ΠΑΛΑΝΤΙΟ , ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ, ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ. ... 4-1-6 .

7Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ και ΜΠΛ. ΤΕΜΠΕΡΑ θεωρούνται οι πλέον εξελίξιμες εδω ενώ έρχονται και από δυνατές εμφανίσεις. Αν ανοίξει ο ρυθμός στο κόλπο θα μπει και η ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ. Για την έκπληξη στα πολύ πλοκα η ΧΑΡ. ΑΠ ΠΑΟΛΑ...... 4-6-3-7 .

8Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ..
Κούρσα λαχείο στα δικά μου ματια. Ποιλύ ανοικτή. Αουτσάιντερ ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ , εχει πρωταγωνιστήσει σε τέτοιους ομίλους , ίσως και ελαφρά δυναμικότερους. Αν χωθεί στην άφιξη θα πληρώσει πολλά. ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝ. ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ, ΜΠΛΕΪΜ ΛΟΒ .... 7-3-4-8.


 


Essential SSL